BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan'a Kılıçdaroğlu'nun ahı tuttu!

Bir yürüyen merdiven kazası daha! Ters merdivene bindiği için CHP Liderini eleştiren Başbakan, yürüyen merdivende sendeledi.

Abone ol

İNTERNETHABER / Yine bir yürüyen merdiven kazası! Ancak bu kez başrolde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu değil, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan var. CHP Liderini, 'Ekip iyi olmazsa patinaj yaparsınız' sözüyle eleştiren Başbakan, açılışını yaptığı alışveriş merkezinde 'yürüyen merdivenin' azizliğine uğradı. Bununla da kalmadı Erdoğan, Avrupa'nın en yüksek binasının asansöründe mahsur kaldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan açılışını yaptığı alışveriş merkezinde yürüyen merdiven yüzünden düşme tehlikesi atlattı. Başbakan, törenin yapılacağı kata çıkmak için beraberindekilerle birlikte yürüyen merdivenleri kullandı.

Başbakan Erdoğan merdivenlere bindikten çok kısa bir süre sonra mekanizma aniden durdu. Merdivenlerin neden olduğu anlaşılamayan ani duruşu hem Başbakan'ın hem yanındakilerin sendelemesine neden oldu.

Erdoğan ve beraberindekiler uzun bir süre duraksadıktan sonra, yürümeyen merdivenden yürüyerek çıktı.

BİR SÜRE DE ASANSÖRDE MAHSUR KALDI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nın Bayındırlık ve İskan Bakanlığından Adalet Bakanlığına devir teslim töreni sonrası binadan hemen ayrılmadı. Erdoğan, binayı gezdikten sonra, asansörle makam aracının bulunduğu kata inmek istedi. Ancak Başbakan'ın bindiği asansörün başka biri tarafından çağrılmasını önlemek isteyen işçiler, asansörü otomatik konumdan manuel konuma getirmişti.

Asansörde olması gereken işçi, korumalar tarafından aşağı indirilince, Başbakan ile birlikte asansöre binen korumaları da asansörün kapısını açamadı. Bu kez Başbakan Erdoğan'ı dışarıda bekleyen korumalar asansörün kapısının açılmadığını görünce, müdahale etti. Başbakan bir kaç dakikalık bir süre asansörde kaldı. Korumaların kapıyı elleriyle açmasının ardından Erdoğan da dışarı çıktı.

Başbakan Erdoğan'ın asansörden çıkmasının ardından görevli gelerek işçilere sert çıktı. Bu arada ne olduğunu anlamayan çalışan görevlilerden biri, "Korumaların işgüzarlığı" diye konuştu.

KILIÇDAROĞLU DA YÜRÜYEN MERDİVENE TERS BİNMİŞTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da, Beşiktaş'ta düzenlediği basın toplantısının ardından yürüyen merdivende zor anlar yaşamıştı. 

Ters merdivene binen Kılıçdaroğlu, yukarı hareket eden merdivenden güç de olsa aşağıya inmeyi başarmıştı ama dalga konusu olmaktan kurtulamamıştı.

Kılıçdaroğlu'nun yaşadıklarını insanlık hali olarak nitelendiren Erdoğan, sözünü de sakınmadı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun iyi bir ekip seçmediği için 'merdivende patinaj' yapacağını vurgulayan Erdoğan, "Bunlar tabi insanlık halidir. O kadar ileri gitmeyeyim. Her insanın başına gelir. Kendinize iyi bir ekip seçmezseniz, bu tür hadiseler başınızdan eksik olmaz. Kendinize ekip seçerseniz, iyi bir kılavuz seçerseniz bu tür zorluklar yaşanmaz. Ekip iyi olmazsa patinaj yaparsanız. Koşu bandında enerji tüketir bir adım yol alamazsınız" demişti.