BIST 9.916
DOLAR 32,49
EURO 34,76
ALTIN 2.438,01
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan ile Kılıçdaroğlu arasında bomba konuşma!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ'nün darbe girişimi nedeniyle dün Kılıçdaroğlu ve Bahçeli ile bir araya geldi. Görüşmede Erdoğan ve Kılıçdaroğlu arasında ilginç bir diyalogun yaşandığı ortaya çıktı.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile MHP lideri Devlet Bahçeli'yi Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda ağırladı.

Habertürk Televizyonu Ankara Temsilcisi Muharrem Sarıkaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yıldırım, Kılıçdaroğlu ve Bahçeli zirvesine ilişkin dikkat çeken bir not paylaştı.

"BÖYLE ŞEY Mİ OLUR?"

Sarıkaya, Erdoğan'ın görüşme sırasında CHP lideri Kılıçdaroğlu'na "Ben senin TRT'ye çıkmadığını bilmiyordum. Böyle şey mi olur? TRT, iktidara ne kadar zaman yer ayırıyorsa, size de o kadar zaman ayırmalı" dediğini belirtti.

KILIÇDAROĞLU SİTEM ETMİŞTİ

Kemal Kılıçdaroğlu, darbe girişiminin ardından 6 yıl aradan sorna ilk kez konuk olduğu TRT'ye "Acaba darbe girişimi olmasaydı bize bu imkanı verir miydiniz?" diyerek sitemde bulunmuştu.

TRT'NİN SÜRESİ MECLİS'E TAŞINMIŞTI

Kılıçdaroğlu, Bahçeli ve Demirtaş, seçimlerde TRT'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'ye verdiği süre ile muhalefete verdiği süre konusunda defalarca açıklama yapmış, konuyu soru önergesi olarak Meclis'e de taşımıştı.