BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,93
ALTIN 2.442,56
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan Almanya'da kimlerle görüşecek?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ABD'deki BM Genel Kurulu'nun ardından 3 günlük resmi ziyaret için Almanya'ya hareket etti. Erdoğan alman mevkidaşı Steinmeier ve Almanya Başbakanı Merkel ile yemekte görüşecek. Köln'de cami açılışına katılacak.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Almanya'nın başkenti Berlin'de bugün sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelecek. 

Yarın sabah ise Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ile baş başa bir görüşme gerçekleştirecek. Ardından heyetlerarası görüşmeye geçilecek. 

MERKEL'LE YEMEKTE BULUŞACAK...Cumhurbaşkanı Erdoğan-Steinmeier görüşmesinin ardından Almanya Başbakanı Angela Merkel ile çalışma yemeğinde bir araya gelecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Merkel yemeğin ardından ortak bir basın toplantısı düzenleyecek. 

YUVARLAK MASA TOPLANTISI...Erdoğan daha sonra "Neue Wache" anıtını ziyaret edecek ve çelenk bırakacak. Ziyaretin ardından önde gelen Alman firmalarıyla yuvarlak masa toplantısına katılacak. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan akşam Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'in, onuruna verdiği yemeğe katılacak. 

CAMİ AÇILIŞINA KATILACAK...Cumartesi günü kahvaltıda Merkel ile bir araya gelecek Cumhurbaşkanı Erdoğan öğleden sonra Köln'e hareket edecek ve burada Diyanet İşleri Türk İslam Birliği Camii'nin açılışını yapacak.