BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,76
ALTIN 2.440,10
HABER /  POLİTİKA  /  SP

Erbakan'ın doktorları durumunu anlattı

Saadet Partisi lideri Necmettin Erbakan hastaneye kaldırıldı

Abone ol

Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan, hastaneye kaldırıldı.

Erbakan'ın, ayağında daha önce var olan bir rahatsızlık nedeniyle gece saatlerinde Güven Hastanesi'ne kaldırıldığı ve ciddi bir sağlık durumunun olmadığı belirtildi.

Hastane yönetiminin, Erbakan'ı kontrol amaçlı hastanede tuttuğu ve başhekimliğin öğle saatlerinde açıklama yapmasının beklendiği ifade edildi.

DOKTORLAR SON DURUMUNU AÇIKLADI

Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan'ın bilincinin açık, genel durumunun stabil ve vücut fonksiyonlarının normal olduğu bildirildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Sayın Erbakan 3 Ocak 2011 tarihinde Ankara Güven Hastanesine müracaat etmiş, Akut koroner sendrom ve tromboflebit tanılarıyla takip ve tedavi amacıyla hastanemize yatırılmıştır. Sayın Erbakan'ın şu anda bilinci açık, genel durumu stabil olup vücut fonksiyonları normaldir. Kendisi ilgili branşlar tarafından konsülte edilerek gerekli tetkik ve tedavilerine devam edilmektedir.''

HAS PARTİ'DEN GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Bu arada, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şevket Kazan,
HAS Parti Genel Başkan Yardımcıları Şeref Malkoç ve Hüsamettin Korkutata, hastaneye gelerek Erbakan'ı ziyaret etti.

DÜN GECE NE YAŞANDI

Erbakan'ın Özel Kalem Müdürü ve Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyesi Mehmet Karaman, Erbakan'ın tedavi gördüğü Güven Hastanesinde yaşananları şöyle anlattı:

"Erbakan saat 03.30 sularında sol ayağındaki bir damar iltihabından dolayı rahatsızlandı.
Ben hastaneyi arayarak ambulans istedim, ambulans geldi. Hocamıza 'Sizi götürmemiz lazım' dedik. 'Gerek yok' dedi. Biz tedbir olsun diye hastaneye getirdik. Arkadaşlar gereken tetkikleri yaptılar. Kendisi odasında istirahat halinde. Doktorlar 24 saat dinlenmesini tavsiye etti. Biraz önce yanına gittik. Hepimize teşekkür ediyor. Bizden telefonunu istedi. Biz de 'İçeride telefonla görüşmeniz doğru değil' dedik.''