BIST 9.884
DOLAR 32,46
EURO 34,71
ALTIN 2.435,22
HABER /  GÜNCEL

En çok okunan haberler 18 Kasım 2014

Gündeme dair en çarpıcı haberler, Kobani ile ilgili son dakika haberler ve daha aradığınız pek çok haber "en çok okunan haberler" turumuzda...

Abone ol

Bugün 18 Kasım 2014 Salı... Günün en çok haberleri arasından sizler için derlediğimiz haber turumuz başlıyor. 

Gündemin en önemli haberleri arasında ilk sırayı yine Kobani son dakika haberleri çekiyor. Kobani'de IŞİD ve peşmergeler arasında geçen çatışmalar sıcaklığını koruyor. Dünün en çok okunan Kobani haberi şöyleydi: "Kobani'den gelen son dakika haberlerine göre koalisyon güçleri etkili bombardımanlar düzenlerken köylerde hırsızlık yapmaya giden IŞİD YPG'den darbe yedi..."

a.20141118053832.jpg

 Bugünün en çok dikkat çeken Kobani haberi ise, Özgür Suriye Ordusu Saha Komutanı Ahmet Ebu Samra'nın, Kobani'de (Ayn el Arap) 80 terör örgütü IŞİD üyesinin öldürüldüğünü söylemesi oldu.

KOBANİ İLE İLGİLİ TÜM SON DAKİ HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN 


En çok okunan haberler
turumuzda bir diğer haberimiz ise Ekrem Dumanlı'nın TÜYAP imza gününde Akit muhaberiyle arasında yaşananlar ve ardından çıkan arbade oldu. Akit muhaberine atılan tokatın ise Ekrem Dumanlı'dan mı yoksa korumasından mı geldiği hala tartışma konusu. 

a.20141118054344.jpg

Olayın videosunu ise tekrar aşağıda sizlerle paylaşıyoruz:




En çok okunan haberler turumuz çözüm süreci haberleriyle devam ediyor. HDP heyetini kabul eden Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan'ın açıklamaları günün en çok konuşulan haberleri arasında. 
Heyet ve hükümet çözüm süreci yol haritasında bir mutabakata vardı. Peki formülde neler var?

a.20141118054917.jpg

ÇÖZÜM SÜRECİYLE İLGİLİ TÜM SON DAKİKA HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN

Günün en çok okunan haberler turunda son haberimiz bir tv haberi. Bu Tarz Benim yarışması hem jüri üyeleri hem de yarışmacılarıyla çok konuşulan haberler içinde. Özellikle son eleme gecesinde Nur Bozar'ın yarışmadan elenmek istenmesi daha da dikkatleri üzerine çekti. 

Show Tv ekranlarında yayınlanan Bu Tarz Benim yarışmasının son bölümünde"Buraya elenmek için geldim" diyerek şimşekleri üzerine çeken Nur Bozar'ın Acun Ilıcalı'yla TV8 için anlaştığı öğrenildi.

bur-bozar-1.jpg

TV8 İÇİN ELENDİ

Bu Tarz Benim yarışmasına katıldıktan sonra ünlenen Nur Bozar’ın yarışmaya devam etmek yerine televizyon sektörüne girmek istediği öğrenildi.

BU TARZ BENİM HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN 

En çok okunan haberler turumuz için seçtiğimiz haberler burada bitiyor fakat günün haberleri elbette bitmiyor. Tüm son dakika gelişmeleri ve en çok okunun haberleri takip etmek için TIKLAYIN...