BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,73
ALTIN 2.439,55
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Eminem olmadan olmaz!

1999'dan beri onsuz tek bir yılımız bile geçmedi. Eminem, artık hayatımızın vazgeçilmez bir parçası.

Abone ol

1999'dan beri onsuz tek bir yılımız bile geçmedi. Çıkardığı albümler, kazandığı ödüller, başlattığı tartışmalar, attığı laflar, hakkında açılan davalar...

Evet, Eminem, artık hayatımızın vazgeçilmez bir parçası. Eminem'siz bir müzik dünyası, onun da bir parçasında belirttiği gibi çok boş olurdu zaten. Dünya çapındaki toplam satışı 65 milyondan fazla olan dört albümünden ilk üçü En İyi Rap Albümü dalında Grammy'e değer görülen Eminem 'Curtain Call-The Hits' adlı bir greatest hits albümü çıkardı.

Albümde başrolünde oynadığı '8 Mil' filmi için yaptığı Grammy ve Oscar ödüllü 'Lose Yourself', 'Without Me', 'Stan', 'Just Lose It', 'My Name Is', 'The Real Slim Shady' başta olmak üzere hem listelerin üst sıralarında boy göstermiş hem de ödüle değer görülmüş hit'lerin yanı sıra üç de yeni Eminem parçası yer alıyor: 'Fack', Nate Dogg'un eşlik ettiği 'Shake That' ve 'When I'm Gone'. Üç parça da Eminem imzası taşıyor. 'Curtain Call'un bonus'u ise 'Stan'in 2001'deki Grammy Ödülleri töreninde Eminem'in Elton John ile birlikte seslendirdiği versiyonu. Bu yılki Grammy Ödülleri'ne de En İyi Rap Albümü dahil üç dalda aday gösterilen Eminem'in greatest hits albümü 'Curtain Call', Universal-DMC etiketiyle yayımlandı.