BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,72
ALTIN 2.401,61
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Seksendörtten ilk konser!

İnternette ünlenerek hayatımıza giren Seksendört, ilk Ankara konserini Ankara Saklıkent'te veriyor.

Abone ol

Bir süredir “Hacettepe” ismiyle de bilinen “Ölürüm Hasretinle” şarkısıyla internette ünlenerek hayatımıza giren Seksendört, merakla beklenen, kendileriyle aynı adı taşıyan ilk albümün ilk Ankara konserini Saklıkent'te veriyor. Gişe Organizasyon tarafından düzenlenecek konser 28 Ocak 2006 günü saat 22.00’de gerçekleşecek.

Altı yıldır bir arada olan Seksendört, Tuna (vokal & gitar), Okan (bas gitar & geri vokal), Erdem (gitar & geri vokal) ve Serter (davul)’den oluşuyor. İlk yıllarında sahnede İngilizce cover yapan ve kendi bestelerini çalan, sonrasında ise Türkçe coverlar ve sanat müziğindeki önemli şarkıları yorumlayan grup, tüm söz ve besteleri kendilerine ait olan albüm için profesyonel olarak 1 yıldır Ankara’da çalışıyor.

Yüzlerini hiç görmeyen binlerce hayranları var...

Bugüne kadar 500’e yakın ve çoğunluğu üniversitelerde hem ana hem de alt grup olarak konserlere çıkan Seksendört, albüm çalışmalarının son dönemlerinde “Hacettepe” ismiyle de bilinen “Ölürüm Hasretinle” isimli şarkılarının internette yayılmasıyla sanal ortamda ciddi bir hayran kitlesine ulaşmıştı

Yüzlerini hiç görmemiş ve onları sadece şarkılarıyla sevmiş Türkiye’nin dört bir yanından geniş bir hayran kitlesi oluşan grubun bu şarkısı, internetten sonra ulusal ve yerel tüm radyolarda da en çok istek alan şarkı haline geldi. Müzik listelerinde de üst sıraları işgal etmeye başlayan şarkı, söz ve müziğindeki duygusallıkla kitleleri etkilemeyi başardı.