BIST 9.916
DOLAR 32,48
EURO 34,74
ALTIN 2.439,55
HABER /  MEDYA

Elnur bombası! O Ses Türkiye bitmiştir!

Azerbaycanlı Elnur isimli yarışmacı O Ses Türkiye yarışmasında jüri tarafından bile ayakta almışlandı. Elnur 'Aşk' şarkısını öyle bir söyledi ki stüdyo yıkıldı.

Abone ol

O Ses Türkiye yarışması bugüne kadar böyle bir ses duymadı Azerbaycanlı Elnur'u jüri bile ayakta alkışladı. Özkan Uğur 'bu sese şapka çıkarılır" derken Gökhan "bitirmiş bu" diyerek hayranlığını dile getirdi.

Aileden müzisyen olan Elnur Rusya'daki O Ses yarışmasından da davet aldığı halde ret yanıtı vererek Türkiye'ye gelmeyi seçmiş. "Burası canımdan" diyen Azerbaycanlı genç yarışmacı öyle bir müzik şovu sundu ki bütün stüdyo ayağa kalktı.

JÜRİ BİLE AYAKTA ALKIŞLADI

"Bir daha... Bir daha..." sesleri arasında Sertap Erener'in 'Aşk' şarkısını da okuyan Elnur, öyle bir çıkış yaptı ki jüriyi de ayağa kaldırdı. Özkan Uğur yarışmacıyı ayakta alkışlarken, Hadise ağzı açık izledi.
gökhan-o-ses-türkiye.jpg
Aşk şarkısının çıkış kısmında stüdyoyu inleten Elnur için Özkan Uğur 'Bu sese şapka çıkarılır' yorumunda bulundu. Gökhan ise '3 dönemdir bu yarışmada böyle bir ses duymadım" diyerek Elnur'un müthiş sese sahip olduğunu söyledi.

ÖYLE BİR SES Kİ GÖKHAN SAHNEYE ATLADI

Elnur'un öyle güçlü bir sesi ve öyle özel bir yorumu vardı ki "Ellerimde çiçekler" şarkısın istek üzerine okurken Gökhan dayanamayıp kendini sahneye attı. Elnur ile düet yapan Gökhan yarışmacıyı öve öve bitiremedi.

elnur-azerbaycanli-yarişmaci.jpg
Gerçekten de O Ses Türkiye yarışmasının bugüne kadar duyduğu en özel sese sahip olan Elnur, şimdiden yarışmanın finaline ismini yazdırdı.

İŞTE JÜRİNİN BİLE AYAKTA ALKIŞLADIĞI ELNUR'UN PERFORMANSI



ELNUR KİMİ SEÇTİ?

o-ses-türkiye-elnur.jpg
Elnur'un tercihi de olay oldu. Mazhar Alanson Azerbaycanlı sanatçıya kaset yapma vaadinde bulunurken, Gökhan adeta yalvardı. Hadise ilk kendisinin döndüğünü söyleyerek ikna etmeye çalıştı.
En umutsuz olan Ebru Gündeş'di... Farklı tarzda oldukları için 'sen ne istersen evet diyeceğim' diyerek ikna etmeyi denedi.

EBRU GÜNDEŞ ÇILGINA DÖNDÜ İLK KEZ BÖYLE BİR TEPKİ VERDİ (TIKLA GÖR)

Elnur 'Ben kalbimin sesini dinlemeye inanıyorum" dedikten sonra tercihini açıklayınca Ebru Gündeş koltuğundan düşüyordu. Gündeş belki de ilk kez sevinçten çılgına dönüp kendini Elnur'un kollarına attı.