BIST 9.754
DOLAR 32,58
EURO 34,99
ALTIN 2.456,67
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Dumlupınar Üniversitesi'nde devir teslim

Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Önce görevi Prof. Karaarslan'a devretti

Abone ol
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Ahmet Karaaslan, görevi Prof. Dr. Güner Önce'den törenle devraldı.

Görevini 8 yılı aşkın süredir devam ettiren Prof. Önce, Rektörlük makamındaki törende yaptığı konuşmada, üniversitenin gelişmesini sürdüreceğine inandığını söyledi.

Emaneti gönül rahatlığıyla Karaaslan'a devrettiğini ifade eden Önce, ''Prof. Dr. Ahmet Karaaslan'ın başarısı üniversitenin başarısı olacak. Çok önemli bir görev alıyor. Bu görevi başarıyla devam ettireceğine inanıyorum. Hayırlı olsun, büyük başarılar diliyorum. Üniversite size emanet'' dedi.

Karaaslan ise Önce'den devraldığı bayrağı daha yüksek burçlara dikmek adına gecesini gündüzüne katarak çalışacağını ifade etti.

Farklı düşüncelerin zenginlik sayıldığı bir anlayışla herkesi kucaklayacağını anlatan Karaaslan, ''İdeallerimiz çok büyük, hedeflerimiz çok büyük. Öğretim elemanları ve tüm personelimizle birlikte aynı hedefe kilitlenmiş, bir gaye etrafında birleşmiş, bütünleşmiş olarak o hedefi gerçekleştirmenin heyecanı içinde yolumuza devam edeceğiz'' diye konuştu.
Önce, daha sonra görevini devrettiği Karaaslan'a çiçek hediye etti. Karaaslan da Önce'ye hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, plaket takdim etti.