BIST 9.901
DOLAR 32,58
EURO 35,01
ALTIN 2.460,09
HABER /  GÜNCEL

Dilipak'tan cemaate çok ağır yazı: Bunların dinleri...

AK Parti-Cemaat savaşını bugünkü köşesine taşıyan Yeni Akit yazarı Dilipak, cemaate öyle bir saldırdı ki..

Abone ol

Yeni Akit si yazarı , bugünkü köşesinden Fethullah Gülen ve cemaati için çok ağır bir yazı kaleme aldı.

Cemaate "Kendilerinden çok emin gözüküyorlar. Akıllarınca peygamberden, ABD’den, İsrail’den, Avrupa’dan torpilliler. Yargıda ve poliste adamları var. Duruma hakim gözüküyorlar. Ama evdeki hesabın çarşıya uymayabileceğinin pek de farkında değiller" diye seslenen Dilipak, cemaate desteğin bittiğini yazdı.

"Önce sırtlarını dayadıkları uluslararası sistemde herkes bu projeye destek vermiyor.

İki: O çevrelerde vefa yok.

Üç: Deşifre oldular.

Artık hiçbir işe yaramazlar ve bu sistemde kimse kaybedecek ata oynamaz ve sırtına yük vurmayacakları bir ata yem vermezler. Bir avuç adam bu kadar güçlü bir iktidara bunları yapıyorsa, bu halk bunlara ne yapmaz ki!"

PARALEL DİN

"15 Şubat’ı beklediler olmadı. Şimdi 15 Mart’ı bekliyorlar. Erdoğan ölse, AK Parti seçimi kaybetse bayram yapacaklar. Bunun için ayin yapıyorlar. Onlara göre kuraklık da Cemaate yapılana manevi bir ikaz!" diyen Dilipak Cemaat'in bütün dinlerin karması bir din olduğunu yazdı.

Cemaat hareketi aslında Yahudilik, Hıristiyanlık, Müslümanlık karması yeni bir din. “Beyaz baba”lar bunlar. Bu yeni İslamcılık böyle bir teslis’i (üçlemeyi) taşıyor içinde. “Hoşgörü” ve “Diyalog” ise bu işin kandırmacası.