BIST 9.773
DOLAR 32,58
EURO 35,03
ALTIN 2.456,84
MAGAZİN

Didem Soydan'dan 'Ezhel' isyanı! Böyle tepki gösterdi

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlülerden olan model Didem Soydan, bu defa da Rapçi Ezhel’in tutuklanmasıyla ilgili olarak bir paylaşımda bulundu. İşte Didem Soydan'ın Ezhel paylaşımı...

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlülerden olan model Didem Soydan, bu defa da Rapçi Ezhel’in tutuklanmasıyla ilgili olarak bir paylaşımda bulundu.

“Müptezel” “Imkansızım” “Şehrimin tadı” klipleri ile popüler olan “Ezhel” takma adını kullanan Sercan Ipekçioğlu hakkında uyuşturucu kullanmayı özendirmek suçlamasıyla başlatılan soruşturmanın ardından Ezhel, emniyette işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

'BENİ TAKİP EDEN HARİKA GENÇLER VAR' Soydan, hesabından paylaştığı videoda gençlerin bu kadar aptal olamayacağını söylerken ayrıca şu satırları yazdı:

“Önce silahlarla dolu, olmayan değerler ile dolu dizilere, o leş evlilik programlarına müdahale edin. O dini değerleri sömüren, insanları hedef gösteren gazetelere müdahale edin, küçücük çocuklara tecavüz eden kurumları kapayın. Beni takip eden harika gençler var biliyorum. Hatta bazen ebeveynleriyle yazışıyoruz denk geldiğimde… Neden bahsettiğimi anladığınızı düşünmek istiyorum”

Sitene Ekle
Etiketler