BIST 9.570
DOLAR 32,51
EURO 34,81
ALTIN 2.488,02
MAGAZİN

Gülben Ergen'e büyük şok! Neye uğradığını şaşırdı

Önceki gün Bebek'te görüntülenen Gülben Ergen, muhabirlere röportaj verirken o sırada kendisini izleyen çocukların yanına gitti. Ergen çocuklarla fotoğraf çekilirken miniklerden biri, 'Abla ben seni tanımıyorum' deyince kahkahalar havada uçuştu.

Şu sıralar yapımcı Burak Törer'le yaşadığı aşkla gündemde olan şarkıcı Gülben Ergen, önceki gün Bebek’teydi. Yeni single için çalıştığını söyleyen şarkıcı, “Serkan Kaya, Yıldız Tilbe ve birçok sanatçının şarkısı var. Bunlardan birini seslendireceğim. Sezen Aksu da var ama onun parçaları zulada” dedi. Dizi tekliflerini çocuklarından uzak kalmamak için kabul etmediğini söyleyen Ergen, “Sinema filminde oynayabilirim” şeklinde konuştu.

Kendisini izleyen çocukların yanına giden Gülben Ergen, onlarla fotoğraf çektirirken, miniklerden biri, “Abla ben seni tanımıyorum” deyince kahkahalar havada uçuştu. Çocuklarla yakından ilgilenip onlarla sohbet eden Gülben Ergen'in samimi ve sıcak tavırları gözlerden kaçmadı. Kendisini tanımayan çocuğa arkadaşları yardımcı olurken Gülben Ergen kısa sohbetin ardından aracına binip yoluna devam etti.

 

Sitene Ekle
Etiketler