BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,73
ALTIN 2.439,07
HABER /  GÜNCEL

Denizli Bursaspor'a sürpriz yapacak

Mustafa Denizli, iddiaları kalmamalarına rağmen Timsah’a karşı sürpriz yapmak istiyor!..

Abone ol

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, takımını şampiyon yapamadı ancak lig yarışında ipi kimin göğüsleyeceğini belirlemek istiyor. Ligde iddiaları olmamasına rağmen son hafta oynayacakları Bursaspor karşısında ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden tecrübeli çalıştırıcı, rakibi hafife almayacaklarını belirtti.

Şartlar ne olursa olsun maça asılacaklarını ve ideal 11’le sahaya çıkacaklarının altını çizen Mustafa hoca, hatırlanacağı gibi sezon içinde yaptığı kehanetlerle lige renk katmıştı.

YİNE HAKLI ÇIKTI

Denizli siyah-beyazlı kulübün resmi dergisinin ocak ayı sayısına, “Beşiktaş bu ligin belirleyici takımıdır. Şampiyon olmasa bile şampiyonu tayin eden takım olacaktır. Ligin son haftalarında belki de Beşiktaş şampiyonluk yarışının içinde olmayacaktır” ifadelerini kullanmıştı. Ve dediğinde yine haklı çıkan ‘kâhin’ hoca, Bursaspor’a çelme takması durumda F.Bahçe’nin önünü açacak, aksi halde yeşil-beyazlılara bir ilk yaşatacak.

Kartal İstanbul’da 26 puan dağıttı!

İstanbul’daki 19 lig maçında 7 mağlubiyet 2 de beraberlik alan siyah-beyazlılar, şehir dışında ise rakiplerine sadece 1 kez kaybetti

Beşiktaş, Beşiktaş olalı İstanbul’da böyle eziyet çekmedi. Geçen sezon kazanılan 2 kupalı şampiyonluğu mumla arayan siyah-beyazlılar, İstanbul’da oynadığı lig maçlarında 26 puan kaybederken, şehir dışında ise sadece 9 puan yitirdi.

İstanbul'da toplam 19 maçta 8 galibiyet, 7 beraberlik 4 de mağlubiyet alan Kara Kartal, dışarıda ise 11 maçın 7’sini kazandı, sadece 1 kez yenildi. Ligdeki 5 mağlubiyetinden 4’ünü İstanbul’da alan teknik direktör Mustafa Denizli’nin öğrencileri, G.Saray, Kayserispor, Bursa ve ezeli rakiplerinden F.Bahçe’ye diş geçiremezken, deplasmanda sadece G.Antep’e yenildi.

Süper Lig’de 61 puanla 4. sırada yer alan siyah-beyazlılar, İnönü’de 26 kez gol sevinci yaşadı, 11 gole ise engel olamadı.

Yönetimden eski üyelere jest

Beşiktaş yönetimi, kulüp üyeliğinde 25 ve 50. yılını dolduranlara jest yapmaya hazırlanıyor. Çeyrek asırdır siyah-beyazlı kulübe üye olan isimlere onur belgeleri ile altın ve gümüş rozetleri verecek olan yönetim, siteden şu açıklamayı yaptı: “8 Mayıs Cumartesi günü üyelikte 50 ve 25. yıllarını dolduran üyelerimize onur belgeleri ile altın ve gümüş kulüp rozetlerinin törenle verilecek.”

Öte yandan yönetimin 8 Mayıs’ta gerçekleştireceği bu tören Ortaköy Feriye’deki Kabataş Kültür Merkezi’nde Hamdi Saver Salonu’nda sabah saat 10.30’da yapılacak.

Beşiktaş-Türk Telekom maçının yeni saati 19.00

Beko Basketbol Ligi’nde bugün Beşiktaş ile T.Telekom arasında oynanacak çeyrek final mücadelesinin saati 20.00’den, 19.00’a alındı. Seride 2-1 önde olan Kara Kartal bu maçı kazanması halinde yarı finale yükselerek Efes Pilsen’in rakibi olacak. Sahadan evsahibi ekibin galip ayrılması durumunda son maç 7 Mayıs Cuma günü İstanbul’da oynanacak. Ankara Atatürk Spor Salonu’ndaki karşılaşma 19.00’da Spormax’te.

Manisaspor mesaisi başlıyor

Süper Lig’de deplasmanda Diyarbakırspor’u 3-1 devirerek haftayı kayıpsız kapatan Beşiktaş, teknik direktör Mustafa Denizli’nin verdiği izinle günü dinlenerek geçirdi.

Süper Lig’in 33. hafta açılış maçında cuma günü İnönü Stadı’nda düşme tehlikesini atlatan Manisa’yı ağırlayacak olan siyah-beyazlılar, bu karşılaşmanın hazırlıklarına bugün yapacakları idmanla başlayacak. Sabah saatlerinde Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde toplanacak olan Mustafa Denizli’nin öğrencileri, 10.30’da haftanın ilk çalışmasını yapacaklar.