BIST 8.748
DOLAR 32,34
EURO 35,14
ALTIN 2.241,33
HABER /  GÜNCEL

Deniz Baykal'dan aylar sonra ilk fotoğraf! Baykal'a ne olmuş böyle?

Uzun süredir tedavi gören Deniz Baykal'ı ziyaret eden gazeteci Şaban Sevinç fotoğraf paylaştı. Baykal 24 Haziran seçimleri için bir de mesaj gönderdi.

Abone ol

Halk TV Genel Müdürü Şaban Sevinç uzun zamandır tedavi gören CHP Antalya milletvekli Deniz Baykal'ın fotoğrafını paylaştı.

Sevinç, mesajında 'Sayın Deniz Baykal’a bayram ziyareti yaptım. Sağlığı gayet iyi. Deniz Bey herkesin ramazan bayramını kutluyor.

24 HAZİRAN SEÇİMLERİ İÇİN MESAJ: 24 Haziran'da ikinci bir bayram sevinci yaşayacağımıza inandığını söyledi ifadelerine yer verdi.

DENİZ BAYKAL'A NE OLMUŞTU: CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, 16 Ekim 2017'de gece yarısı rahatsızlanınca önce Ankara'da özel bir hastaneye götürüldü. Buradaki ilk müdahalesinin ardından Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-i Sina Hastanesi'ne sevk edilen Deniz Baykal'ın beynindeki ana damarının tıkalı olduğu belirlendi. Bu damar açılarak stent takıldı. Deniz Baykal'ın, yoğun bakımdaki tedavisi 51 gün sürdü. Bilinci açık olan Deniz Baykal, buradan, ailesinin isteği üzerine 5 Aralık 2017 tarihinde fizik tedavi ve rehabilitasyon uygulaması için Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans uçakla Almanya'ya sevk edildi.

ERDOĞAN’IN TALİMATI ÜZERİNE UÇAK GÖNDERİLDİ: Münih yakınlarındaki Murnau Kaza ve Travma Kliniği’nde tedavi gören Deniz Baykal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı üzerine Almanya'ya gönderilen Sağlık Bakanlığı’na ait ambulans uçakla 19 Mart 2018'de Ankara’ya döndü. Çubuk yolu üzerinde bulunan Esenboğa Genel Havacılık Terminali’ne inen Deniz Baykal’ı burada CHP’liler ve akrabaları karşıladı. Deniz Baykal daha sonra ambulansla Gülhane Eğitim Araştırma Hastanesi (GATA) kalp-damar cerrahisi binası içerisinde bulunan Palyatif Bakım Merkezi’nde tedavi altına alındı.