BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,20
ALTIN 2.246,27
HABER /  GÜNCEL

Demet Akalın'ın eşi adliyede

Ünlü popçu Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt, hakkında adliyeye gelerek eski iş ortağı Osman Görgülü'den şikayetçi oldu.

Abone ol

Ünlü popçu Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt, hakkında lüks bir cipi gasp ettiği iddiasıyla suçlanyor.

Kurt, "İnsanlar eşimin kariyerini zedelemek istiyorlar. Tamamen yalan haberler. Aracın bedelini kendi firmamdan şahsın firmasına ödedim" dedi.

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek Cumhuriyet Savcısı Metin Küçükerden'e müşteki sıfatıyla ifade veren Okan Kurt, Osman Görgülü'yü, İhsan Görgülü olarak tanıdığını belirtti. Kurt ifadesinde, "Kendisini inşaatçı ve büyük otellerin ortağı olarak tanıttı. Kendisinde bulunan cipi 100 bin euro karşılığında satmayı teklif etti. Kabul ettim ve hesabına parayı yolladım. Arabanın değeri kadar rehinli olduğunu parayı yatırdıktan sonra söyledi. Parayı aldığında rehni kaldıracağını söyledi ancak kaldırmadı ve ortadan kayboldu" iddiasında bulunduğu öğrenildi.

Aracının devir işlemini yapamadığını kaydeden Kurt'un, "Araç halen Görgülü'nün şirketi adına kayıtlıdır. Kendisine güvendiğim için aracın trafik kaydında araştırma yapmadım. Şüpheli bana sahte vekaletname verdi. Şüpheliden hem beni dolandırdığı, hem de sahte vekaletname verdiği için şikayetçiyim" dediği belirtildi.

EŞİMİN KARİYERİNİ ZEDELEMEK İSTİYORLAR
Adliye çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Okan Kurt, "Hakkımda asılsız bir haber var, önceden satın aldığım arabayla ilgili bu şahsiyeti savcılığa şikayet etmiştim, onunla ilgili bir ifadeye geldim. Ben aracımın bedelini tamamen şahsa ödemiştim. Evraklı olarak zaten şikayetim vardır. Avukatlarım aracılığıyla savcı beyle de görüştüm. İnsanlar eşimin kariyerini zedelemek istiyorlar. Tamamen yalan haberler. Aracın bedelini kendi firmamdan şahsın firmasına ödedim. Dekonto savcı beye de sundum. Gerekli şekilde adli takip devam edicek" ifadelerini kullandı.
Kurt açıklamanın ardından adliyeden ayrıldı.