BIST 9.789
DOLAR 32,59
EURO 35,01
ALTIN 2.450,50
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Dap Dalga Kule yükseliyor

Dap Yapı tarafından hayata geçirilen Dap Dalga Kule Dragos'ta yükseliyor.

Abone ol

Dünyada ve Türkiye'de ilk defa kullanılan bir mimariyle Deniz dalgasından esinlenerek tasarlanan Dap Dalga Kule Maltepe Dragos sahilinde yükseliyor.

Yüzde 80 gibi geniş bir bölümü yeşil ve sosyal alanlara ayrılan projede açılır kapanır Yüzme Havuzu, yürüyüş ve koşu parkurları, Fitness Center, sauna, türk hamamı ve masaj odaları, açık ve kapalı otoparkların yanı sıra teraslarda 360 derecelik manzaraya hakim dev jakuziler olacak.

Dap Dalga Kule çeşitli eğitim kurumu, Hastane ve alışveriş merkezleriyle çevrili olması ve Yüksek İstinaf Mahkemesi'nin de bu alanda yaşama geçecek olmasının yoğun bir ziyaretçi trafiği yarattığı vurgulandı. Dragos-Maltepe'de, Dap Royal Center ve Dap Burgu projelerinin inşaatını da sürdüren şirket ilk bloğunun tamamını sattığı Dalga Kule'de ikinci bloğun satışlarına ise devam ediyor.

Dap Dalga Kule'de;

Stüdyo Daireler 295 bin liradan,

1+1 daireler 410 bin liradan,

2+1 daireler 610 bin liradan başlıyor.

Daireler, kullanıcısına ve yatırımcısına yurt dışında hayli yaygın olan ‘oturmadığın dönemde kirala' modeliyle alternatif kazanç imkanı da sağlıyor. Şirketten yapılan açıklamada, İstanbul'un yeni cazibe merkezi olan Maltepe'deki projenin iş ve yaşam merkezlerinin ortasında olması nedeniyle yüksek oranda prim yapabileceği de belirtildi.

Dap Yapı İletişim bilgileri:
Web : www.dalgakule.com/
e-mail : info@dapyapi.com.tr
Tel : 444 33 39