BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Damla Can'ın sevgilisi kimdir? Babası ile ilgili sır...

Survivor'da Kıbrıs yarı finalisti olan Damla Can kimdir? Damla Can sevgilisi ile bol bol poz vermiş. Instagram hesabında sadece babası yok. Peki Damla Can'ın sevgilisi kimdir?

Abone ol

KIBRIS yarı finalisti olan Damla Can kimdir ve aslen nerelidir? Damla Can hakkında bilinmeyenler ve instagram hesabından yansıyan özel durum. 

Survivor adasında oyunlar tamamlanırken çeyrek final oylamasında SMS birincisi çıkan isim Damla Can oldu. Yarı finalist olan Damla Can Survivor adasında sevgilisine yolladığı mesajlarla dikkat çekti.

DAMLA CAN'IN SEVGİLİSİ ORÇUN TAN KİMDİR?

Survivor'a katılırken Damla Can'ın geride bıraktığı sevgilisinin ismi Orçun Tan. Survivor adasında iletişim ödülünü kazandığında Damla Can hep onunla görüştü.

KALP İŞARETİ ONA

Damla Can oyunları kazandıktan sonra hep kalp hareketi yapıyor. Damla'nın bu hareketi ekran yoluyla sevgilisine 'Seni seviyorum' mesajı.

"SABRET İNCİ TANEM"

Orçun Tan ile olan ilişkisini Damla Can Survivor'da aldığı mektupla ilan etmişti. O mektupta sevgilisi 'Sabret inci tanem' diyerek Damla'ya seslenmişti.

DAMLA CAN'IN AİLESİ

Damla Can annesine düşkün bir profil çiziyor. Babası ise yok hükmünde. Babalar gününde dahi bir paylaşım ya da tek bir kare sosyal medya hesabında yer almamış.

DAMLA CAN'IN ADINI ANMADIĞI BABASI

Damla Can instagram hesabında annesi Serpil ve ağabeyi Ozan ile paylaşımlarda bulunmuş. Ancak babasına dair hiçbir iz yer almıyordu.

BABASI FİNALDE ORTAYA ÇIKTI

Damla Can'ın merak konusu olan babası çeyrek final oylamasında ortaya çıktı. Baba Kıbrıs adasında boy gösterdi ve kızıyla hasret giderdi.

DAMLA CAN NE İŞ YAPIYOR?

Özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışan Damla Can, Jimnastik, step, aerobik ve fitness dersleri veriyor. Spor yaparken kareleri instagram hesabından paylaşan Damla Can pilates dersi de veriyor.

EN AZ KİLO VEREN İSİMLERDEN

İzmirli olan Damla Can 27 yaşında. 171 boyundaki Damla Survivor'a katıldığında 56 kiloydu. Survivor adasında en az kilo veren isimlerden biri de o oldu.