BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Anlaşma sonrası Türkiye'den İsrail'e sürpriz davet!

Mavi Marmara baskınının ardından bozulan İsrail-Türkiye ilişkilerini normalleştirme sürecine girdi. Varılan anlamanın ardından Binali Yıldırım'ın Büyükelçiler için vereceği iftara İsrail Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Amira Oron da davet edildi.

Abone ol

Başbakan Binali Yıldırım'ın bu akşam Çankaya Köşkü'nde Büyükelçilere vereceği iftar yemeğine İsrail Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Amira Oron da davet edildi.
 
Mavi Marmara baskınının ardından maslahatgüzar seviyeye inen İsrail-Türkiye ilişkilerini normalleştirme amacıyla yapılan müzakerelerde anlaşmaya varıldı.

KRİZ 6 YILDIR DEVAM EDİYORDU

Altı yıldır süren krizi çözen anlaşmayı Başbakan Yıldırım Çankaya Köşkü’nde, İsrail Başbakanı Netanyahu ise Roma’da yapacağı açıklamayla duyuracak. 

ANLAŞMANIN AÇIKLANDIĞI GÜN BÜYÜK SÜRPRİZ

Anlaşmanın açıklandığı gün sirpriz bir gelişme daha yaşandı. Türkiye ile Başbakan Binali Yıldırım'ın bu akşam Çankaya Köşkü'nde 9. Geleneksel Büyükelçiler iftar programına katılacak.

İSRAİL BÜYÜKELÇİSİ DE İFTARA KATILACAK

Yıldırım'ın büyükelçilere vereceği iftara İsrail Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Amira Oron da davet edildi.Oron'un da  davet ikabul etitği ve iftara katılacağı öğrenildi.