BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,86
ALTIN 2.428,34
HABER /  GÜNCEL

Survivor 2016 Kıbrıs yarı finalisti kim oldu kim elendi?

Survivor 2016 Kıbrıs yarı finali SMS oylaması sonuçları açıklandı. Survivor çeyrek finalinde kim elendi yarı finale Semih , Nagihan ve Damla arasından kim çıktı.

Abone ol

Survivor 2016 Kıbrıs finali için geri sayım sürerken bu akşam ilk SMS oylaması yapıldı. Survivor Kıbrıs yarı finaline çıkan ismi belirleyen SMS oy sıralaması sonuçlarını Acun Ilıcalı açıkladı.

Survivor yarı finalistini belirleyen SMS oylaması iki etap halinde gerçekleşti. İlk etapta 1 saat içinde kullanılan oylar sonucunda Nagihan elendi. Ardından SMS oylaması kaldığı yerden devam etti. İzleyiciler bu kez Semih Öztürk ve Damla Can için oy verdiler.

SURVİVOR YARI FİNALİNE KİM ÇIKTI SMS SONUÇLARI?

Survivor yari finalistini belirleyen SMS sonuçlarını Acun Ilıcalı gece yarısından sonra açıkladı. Nefes kesen SMS oylasına rekor katılım oldu. Survivor çeyrek final oylamasında birinci olan isim Damla Can olurken Semih Öztürk elendi. Damla Can yarı finalde Avatar Atakan'a rakip oldu.

Semih Öztürk elenince 'Burda bana yapılan yanlışlıklar oldu. Duruşumdan taviz vermeyeceğim' dedi. Acun Ilıcalı ise 'Karakter olarak farklı bir karaktersin' diyerek Semih Öztürk hakkındaki kanaatini söyledi. Acun Ilıcalı, Semih'in beklediğinden yüksek bir performans sergilediğini belirtti. 

SURVİVOR ÇEYREK FİNALDE İLK ELENEN KİM OLDU?

Survivor çeyrek final elemesi nefes kesiciydi. İlk etapta 3 isimden birinin elenmesi için oylama yapıldı. Semih Öztürk, Nagihan Karadere ve Damla Can arasından birinci turda elenen ve Survivor'a veda eden isim Nagihan oldu.

Nagihan Karadere kaybettiğini öğrenince konuşmakta zorluk çekti. Nagihan finale gitmek isterdim diyerek ağladı. Acun Ilıcalı ise Nagihan'ın dobralığını çok beğendiğini "İçinde başka yufka yürekli bir Nagihan var. Onu da Türk halkı gördü' dedi. Acun Ilıcalı 'Benim için Survivor'da sıradışı bir yarışmacı oldun' diyerek Nagihan'ı övgülerle uğurladı.

SURVİVOR ÇEYREK FİNALE ÇIKAN İSİMLER

DAMLA CAN : Survivor adasındaki son oyunlarda Atakan ve Serkay'a yenilerek hem final hem yarı final koltuğunu kaybetti. Damla Can yarı final için Semih ve Nagihan ile elemeye çıktı.

survivor kibris yari finali sms oy siralamasi sonuclari damla can

SEMİH ÖZTÜRK : Survivor finaline 10 gün kala sakatlanan Semih Öztürk yine dört ayak üstüne düştü. Semih Öztürk adadaki son oyunlara katılmadan doğrudan Kıbrıs'daki SMS oylamasına katılma hakkı elde etti.

survivor yari finali sms oy siralamasi sonuclari semih öztürk

NAGİHAN KARADERE : Survivor tarihinin gelmiş geçmiş en iyi yarışmacısı olan Nagihan Karadere son hafta yaşadığı sakatlık sebebiyle final oyunlarında şok üstüne şok yaşattı. Nagihan Karadere ilk turda elendi ve SMS oylamasına kalan ilk isim oldu. Çeyrek final elemesinde de ilk elenen Nagihan oldu.

survivor yari finali sms oy siralamasi sonuclari nagihan karadere

SURVİVOR YARI FİNAL SMS OYLAMASI

Survivor çeyrek finali sms oylamasından birinci çıkan isim Avatar Atakan'ın rakibi oldu. Survivor yarı final oylaması 28 Haziran 2016 salı günü yapılacak. Yarı final SMS oylamasından birinci çıkan isim finalde Serkay Tütüncü ile birincilik için yarışacak.

SURVİVOR FİNALİ NEREDE YAPILIYOR?

Acun Ilıcalı Survivor büyük finali için Kıbrıs'daki Nuh'un Gemisi isimli otelle anlaşma yaptı. Survivor finali için seçilen bu otelde Acun medya 500 oda ayırttı.

SURVİVOR BÜYÜK FİNALİ NE ZAMAN?

Survivor Kıbrıs finali 29 Haziran 2016 çarşamba günü yapılacak. Büyük finalden önce çeyrek final ve yarı final elemeleri gerçekleşiyor.

Survivor 2016 finali Kıbrıs'daki Nuh'un Gemisi otelinde yapılacak. Nuh'un Gemisi oteli beş yıldızlı ve adanın en gözde mekanı.

SURVİVOR BİRİNCİSİ ÖDÜLÜ NE?

Survivor 2016 birincisinin ödülü de büyük. Para ödülü bu sene yarım milyon. Survivor 2016 birincisi olan isim 500 bin liralık para ödülünü kazanacak.

SURVİVOR SMS OY SIRALAMASI SONUÇLARI

Survivor 2016 birincisini belirleyecek Kıbrıs finaline adadaki SMS oylamaları ışık tutuyor. Survivor birincisi de SMS oy sonuçları ile ortaya çıkacağı için bu tablo bir nevi ipucu veriyor. İşte şimdiye kadarki Survivor yarışmacılarının SMS sıralamaları;

survivor gönüllüler sms oy sıralaması sonuçlarıSurvivor gönüllüler oy sıralaması 30 Mart 2016 SMS sonuçları

1.Semih Öztürk
2.Serkay Tütüncü
3.Gizem Kerimoğlu
4.Damla Can
5.Gizem Memiç
6. Efecan
7.Nihal Candan (elendi)
8.Zafer

Survivor gönüllüler oy sıralaması 2 Mart 2016 SMS sonuçları

1. Semih Öztürk
2. Damla Can
3. Serkay Tütüncü
4. Efecan Dianzenza
5. Nihal Candan
6. Zafer Mete
7. Aylin Şallı (elendi)
8. Gizem Memiç
9. İbrahim Giydirir

SURVİVOR ÜNLÜLER SMS SIRALAMASI OY SONUÇLARI

Survivor ünlüler 31 Mayıs 2016 SMS oy sıralaması sonuçları

1. Nagihan Karadere
2. Semih Öztürk
3. İbrahim Yattara (elendi)

Survivor ünlüler 10 Mayıs 2016 SMS oy sıralaması

-Avatar Atakan
-Yunus Günçe
-Ezgi Avcı

Survivor ünlüler SMS oy sıralaması sonuçları 12 Nisan 2016

1. Tuğba Özay
2. Ezgi Avcı
3.Yattara
4.Yunus Günçe
5. Nagihan Karadere
6. Mehmet Özyay (elendi)

Survivor ünlüler oy sıralaması SMS sonuçları 5 Nisan 2016

1. Avatar Atakan
2. Ezgi Avcı
3.Yattara
4.Yunus Günçe
5. Mehmet Özyay
6. Tuğba Özay
7.Yılmaz Morgül (elendi)

Survivor ünlüler oy sıralaması 22 Mart 2016 SMS sonuçları

1. İbrahim Yattara
2. Ezgi Avcı
3. Nagihan Karadere
4. Yılmaz Morgül
5. Yunus Günçe
6. Eda Akkaya (elendi)
7. Mehmet Özyay

Survivor ünlüler SMS sıralaması sonuçları 16 Mart 2016

1. Avatar Atakan
2. Ezgi Avcı
3. İbrahim Yattara
4. Eda Akkaya
5. Nagihan Karadere
6. Yılmaz Morgül
7.Yunus Günçe
8. Mehmet Özyay

(Seda Tetik sakatlığı dolayısıyla elendi)

survivor ünlüler sms oy sıralaması sonuçları