BIST 8.905
DOLAR 32,34
EURO 35,10
ALTIN 2.240,56

Cüneyt Özdemir Kimdir?

8 Şubat 1970 tarihinde Ankara'da doğdu. İlköğretimini Yükseliş Koleji'nde, Lise eğitimini Ankara Atatürk Lisesi'nde tamamladı. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi, Radyo Televizyon Bölümü'nden mezun oldu. Londra'ya British Council bursu ile gitti ve orada Multimedya üzerine eğitim gördü.   Meslek kariyerine ofis boy olarak başladı. 32. Gün isimli haber programında 8 yıl asistan olarak çalıştı. CnnTürk' ü kuran kadronun içerisinde yer aldı. CnnTürk'te 5N1K isimli güncel haber ve...

8 Şubat 1970 tarihinde Ankara'da doğdu. İlköğretimini Yükseliş Koleji'nde, Lise eğitimini Ankara Atatürk Lisesi'nde tamamladı. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi, Radyo Televizyon Bölümü'nden mezun oldu. Londra'ya British Council bursu ile gitti ve orada Multimedya üzerine eğitim gördü.

 

Meslek kariyerine ofis boy olarak başladı. 32. Gün isimli haber programında 8 yıl asistan olarak çalıştı. CnnTürk' ü kuran kadronun içerisinde yer aldı. CnnTürk'te 5N1K isimli güncel haber ve araştırmacılık programını Soner Yalçın ile birlikte hazırladı. Sunumunu kendisi üstlendi.

 

Belgeseller

 

Kız Kulesi Efsanesi 
Meşin Yuvarlağın Türkiye Serüveni 
Festival 
Araba Sevdası 
Herkesin Babasının Anlatacak Bir Hikayesi Var

 

Dizi

Sağır Oda

Tv Programı

32. Gün 
5N1K