BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.438,27
POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun iddiaları için mahkemeye gidiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'daki açılış töreninde Kılıçdaroğlu'na çok sert yüklendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun iddiaları için mahkemeye gidiyor: 5 arkadaşımız ve ven dava açacağız

Erdoğan Kılıçdaroğlu'nun kendisi hakkındaki yurt dışı hesaplarına para aktardı iddialarına yanıt verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

“BİR TEK BU ZAT, MESELEYE HARCANAN PARA GÖZÜYLE BAKIP HESAP SORMAYA KALKIYOR”

Dünyanın neresine gidersek gidelim, hangi liderle görüşürsek görüşelim, Türkiye’nin sığınmacılarla ilgili işlerini konuşuyor. Bir tek bu zat, meseleye harcanan para gözüyle bakıp hesap sormaya kalkıyor. En insani konulara bile böyle yaklaştığına göre, diğer hususlarda kafayı parayla bozmuş olmasına şaşmamak lazım.

Halbuki biz parayla kafayı bozmuş bu zatın, SSK’yı yönettiği dönemde ülkemizi milyonlarca dolar zarara uğrattığını da unutmadık. Daha bir yaşına girmemiş torununu, ortaokul çağındaki oğlunu nasıl SSK’lı yaptığını unutmadık.

“LAFLA PEYNİR GEMİSİ YÜRÜMEZ, GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ”

Hele hele Bilkent Hastanesi Şubat ayında hizmete giriyor. 3 bini aşkın yatak kapasitesiyle, sadece Türkiye’nin değil Avrupa’nın en büyük hastanesini göreceğiz. Lafla peynir gemisi yürümez, güneş balçıkla sıvanmaz.

“TİCARETLE UĞRAŞMAK, KENDİSİ KAZANIRKEN ÜLKESİNE DE KAZANDIRMAK ASLA UTANILACAK ŞEY DEĞİLDİR”

Hakikatler gün gibi ortada. Ticaretle uğraşmak, kendisi kazanırken ülkesine de kazandırmak asla utanılacak şey değildir. Asıl utanılması gereken, böyle bir geçmişe sahip olmasına rağmen, yalanla sahtekarlıkla insanları itham etmektir.

“BEN DE AYRICA TEKRAR BUNA YENİDEN BİR DAVA AÇACAĞIM”

Bizim de milletimizin de eli her zaman bu zatın yakasında olacaktır. Şu anda beş kişilik, ismi geçen beş kişi, beş arkadaşımız onlar en üst düzeyden zaten davalarını açacaklar ve hukuki olarak bu işin mücadelesini verip yakasından bu adamın düşmeyecekler. Yargı da bu hak aranacaktır. Ve ben de ayrıca tekrar buna yeniden bir dava açacağım. Ben de hukukta hakkımızı yeniden aramanın peşinde olacağım. Sizlerin ve milletimin vaktini böyle bir konuyla ve zatla aldığım için haklarınızı helal etmenizi istiyorum.

Sitene Ekle