BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yurt dışına giden tek kuruş para yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beştepe'de Toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'daki açılış töreninde Kılıçdaroğlu'na çok sert yüklendi.

Erdoğan Kılıçdaroğlu'nun kendisi hakkındaki yurt dışı hesaplarına para aktardı iddialarına yanıt verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

"YURT DIŞINA GİDEN TEK BİR KURUŞ YOK"

Az buçuk ticareti, esnaflığı, girişimciliği bilenler için bu yapılan işlerde hiçbir sorun yoktur. Buradaki sorun, bu zatın iddia ettiği gibi, yurt dışına giden tek kuruş yoktur. Bir kez daha tekrarlıyorum. İddia edildiği gibi yurt dışına giden tek bir kuruş yok. Bu zatın dediği yalan.

"MANDA DERİSİ GİBİ YÜZÜ VAR"

Bir kez daha müfteri durumuna düştü mü, düştü. Peki hiç yüzü kızaracak mı, manda derisi gibi yüz var kendisinde, yüzünün kızaracağını sanmıyorum.

ANLADIN MI KEMAL?

Konutlar, havaalanları, ki bunları 25'ten 57'ye çıkardık. İşte tüm bu yatırımları yaptık, ülkenin en ücra köşesinde 1-2 saatte ulaşma imkanına kavuştuk.Eskiden baraj gibi, büyük alt yapı gibi işleri yabancı firmalar yapardı çünkü ülkemizdeki firmalar yetersizdi. Biz ülkemizde ve üretimde milli ve yerli anlayışı ortaya çıkardık anladın mı Kemal.

Sitene Ekle