BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Çukur dizisi Kahraman Mustafa Üstündağ kimdir nereli?

Show Tv'nin merakla beklenen dizisi Çukur birinci bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz dikkatleri üzerine çekti. Çukur dizisi oyuncuları ve kadrosu merak edilirken detaylar gelmeye başladı. Çukur dizisinde Kahraman karakterine hayat verecek olan Mustafa Üstündağ kimdir?

Abone ol

Başrollerini Dilan Deniz Çiçek ile Aras Bulut İynemli'nin paylaşacağı Çukur birinci bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sosyal medyanın gündemine oturdu. İçerde dizisindeki çoğu oyucunun yer aldığı Çukur'a bir sürpriz isim daha katıldı.

Ay Yapım imzalı, Show TV’nin merakla beklenen dizisi Çukur’un heyecan uyandıran iddialı kadrosuna usta oyuncu Mustafa Üstündağ katıldı. Üstündağ dizide “Koçovalı” ailesinin en büyük ağabeyi olan “Kahraman”ı canlandıracak. Senaryosunu Gökhan Horzum’un yazdığı, yönetmenliğini Sinan Öztürk’ün üstlendiği dizide, Mustafa Üstündağ ile birlikte son dönemin gözde oyuncularından Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın, Kubilay Aka ile usta oyuncular Ercan Kesal ve Perihan Savaş yer alıyor.

MUSTAFA ÜSTÜNDAĞ KİMDİR?

Ekran severlerin Muro karakteri ile tanıdığı Mustafa Üstündağ 1977 yılında dünyaya gelmiştir. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü mezunu oyuncu Kocaeli Bölge Tiyatrosu, Kartal Sanat İşliği, MSM Oyuncuları sahnelerinde görev almıştır. Babası Anadolu Cam Sanayi Fabrikası’nda işçi idi, annesi ise ev hanımıdır. 2010 yılında kendisi gibi oyuncu olan ve Zengin Kız Fakir Oğlan dizisinde Biricik karakterini canlandıran Ecem Özkaya ile evlenen Mustafa Üstündağ, Bana Sevmeyi Anlat dizisinde Haşmet Tuğcu karakterini canlandırdı. Uzun süredir ekranlara ara veren Mustafa Üstündağ, Çukur dizisiyle yeniden geri dönüyor.