BIST 10.335
DOLAR 32,21
EURO 34,76
ALTIN 2.455,70
HABER /  GÜNCEL

Cübbeli Hoca'nın öfkesi dinmedi!

Cübbeli Ahmet, cemaat içi kavgaya işaret etti Yeni Şafak'ı yalancılıkla suçladı. İşte Cübbeli'nin zehir sözleri;

Abone ol

İNTERNETHABER- Cübbeli Ahmet yine Yeni Şafak'a çattı, cemaat içerisindeki liderlik kavgasına işaret etti. Üstad kimsenin ismini vermedi diyen Cübbeli, yetkili makamların iptal kararı öncesi kendileriyle görüşmediğini söyleyerek, provakatör iddialarını ise sert bir dille yalanladı.

Habertürk'te katıldığı programda iddiaların kanıtlanması gerektiğini söyleyen Cübbeli Ahmet, kendilerinden "kılık kıyafetle" ilgili herhangi bir mesaj atılmadığını, atanların ise bugünkü teknolojiyle rahatlıkla bulunabileceğini ifade etti. Cübbeli programda şunları söyledi:

"İspata davet ettik kendilerini oldu mu olmadı. Bu mesajlar ispat edilebildi mi? Delil getiremiyor, biz böyle bir mesaj atmadık. Etrafımızdaki insanlara sorduk, onlar da böyle bir mesaj atmadıklarını söylüyorlar. Peki böyle bir mesaj nereden çıktı? O zaman sanırım kendi kendilerine attırdılar mesajları. O zaman herkes bir mesaj atar bana yamar. Öyle şey olur mu? Benimle ilgili olması için benimle bir irtibat kuracaksın, benimle ilgili olacak. Hangi telefondan atılmış, bu rahatlıkla bulunabilir. Bu kadar kolay bugünki teknolojide. Böyle atıyorsun ortaya birşey, ispatsız, delilsiz, çamur at izi kalsın. Yenişafak sahipleri bizi tanıyor. Ahmet Bey ile Nuri Bey ile tanışıyoruz.

Yeni Şafak'ın ezber bozan manşeti
Gazete ile Cübbeli arasındaki polemik, Yeni Şafak'ın provokasyon hazırlığı manşetiyle başlamıştı. Okumak için tıklayın.

"ATILAN O MANŞET KÖTÜ NİYETLİ"

Yeni Şafak gazetesinin kendisiyle ilgili attığı manşetin, kötü niyetli olduğunu iddia eden Cübbeli Ahmet Hoca, haber yaparken kendisiyle görüşülmediğini söyledi. Cübbeli, iptal kararını da şu sözlerle eleştirdi:

"Burada kötü niyetli olduğunu anlamanız işin şu yeter. Bana bir telefon edip görüşmek isteselerdi, randevu vermeyecek miydim? Emniyet bunu iptal edecekse valilik iptal edecekse şöyle diyebilirlerdi: Biz bunu iptal edeceğiz ama bize halk kötü bakar. Bunu böyle yapmayalım nasıl olsa iptal edilecek ama siz iptal edin deselerdi.

Biz yapmayacak mıydık? Ne olursa olsun burada toplanacağız deseydik o zaman ertesi gün beni protavakör diye ilan etseydin. Emniyet müdürü bizi aradığı anda biz iptal ettik. O anda zaten resmi olarak iptal edilmişti.

"GAZETE KENDİNİ YALANLIYOR"

Programa 200 bine yakın kişinin katılacağını kendilerine resmi makamların ilettiğini ve hakim olamama endişesinin bulunduğunu söyleyen Cübbeli Ahmet, resmi makamları yapıcı davranmamakla suçladı. İşte programdaki o sözler:

AK PARTİ'YE YÖNELİK İSLAMCI TEHDİT Mİ VAR?

Üniversitede türban sorununa çözüm aranılan şu günlerde, Hizbullah'a yakın çizgide oldukları ileri sürülen birkaç velinin kız çocuklarını ilköğretim okullarına başörtülü göndermesi ve Cübbeli Ahmet Hoca'nın bir tür gövde gösterisi yapması, AK Parti için 'alarm' niteliği mi taşıyor? Vatan Gazetesi yazarı Ruşen Çakır'a göre, 'AK Parti İslamcı bir tehdit' altında...

"Eğer yapıcı olmak istiyorsanız o zaman kadınlar iptal edilsin denilebilirdi. Böyle şıklar sununabilirdi. Olmadı, yine de kontrol edilemeyebilir denilseydi, biz yine hükümetimizi zor durumda bırakmamak için iptal edebilirdik. Asla direnmeyiz biz ama kalkıp sabah bu haberi yapıp öğlen iptal ediyorsun.

Neden görüşeyim ki zaten onlar baştan ipleri atmış beni prokavakör ilan etmiş. Haberi yapmış zaten sonra biraz yumuşatmak için ikinci haberi yapıyor. En sonunda da üçüncü haberde de gazete kendini yalanlıyor. Bu kadar basın var biri kalkıp demiyor mu sen ne yalancı birisin diye.