BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Cocu gidiyor mu? Kulislere söylentisi düştü Fenerbahçe açıklama yaptı

Fenerbahçe'ye arka arkaya hezimetler yaşatan Teknik Direktör Phillip Cocu hakkında bir çok söylenti gündemde. UEFA maçına çıkmayacağı bile söyleniyordu. Fenerbahçe Kulübü'nden konuya ilişkin açıklama geldi.

Abone ol

Fenerbahçe'de geleceği belirsizliğini koruyan Teknik Direktör Phillip Cocu'nun perşembe günü UEFA Avrupa Ligi'nde Spartak Trnava ile oynanacak maça çıkıp çıkmayacağı merak konusuydu.

Fenerbahçe Kulübü, medya kulislerindeki spekülasyonları noktalamak için açıklama yaptı. Sarı lacivertli kulüp, Cocu'nun UEFA maçında takımın başında yer alacağını duyurdu.

Cocu saat 17.30'da basın açıklaması yapacak
Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, Cocu'nun Çarşamba günü saat 17:30'da basın toplantısı düzenleyeceği belirtilerek şöyle denildi;

-"Teknik Direktörümüz Phillip Cocu ve futbolcumuz Hasan Ali Kaldırım, 3 Ekim Çarşamba günü saat 17:30'da basın toplantısı düzenleyecek. 18:00'da ise takımımız stadımızda antrenmana çıkacak".


Cocu antremana çıktı
Cocu yönetiminde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde perşembe günü yapacağı maç için antreman yaptı. Fenerbahçe, Spartak Trnava müsabakasının hazırlıklarını yarın Ülker Stadı'nda gerçekleştireceği antrenmanla tamamlayacak. 

Cocu gidiyor mu kulislere düşen söylenti
Fenerbahçe takımı Spartak Trnava maçına hazırlanırken kulislere  Cocu'nun menajeri Rob Janssen'in İstanbul'a çağrıldığı haberleri düştü. İddiaya göre menajer ile sözleşmenin feshi görüşülecek. Cocu, sözleşmesi fes edilirse şunları alacak:

-Fesih tarihinden itibaren 1 yıllık maaşını tam olarak alacak.
-Sezon içinde fesih olursa hak edilmiş tüm bonusları alacak.
-Fesih olur ve o sezonda Fenerbahçe şampiyon olursa tüm bonusları alacak.
-Fesih olur ve Fenerbahçe sezonu liderin en fazla 8 puan gerisinde bitirirse tüm bonuslarını yine alacak.

Ersun Yanal'dan dikkat çeken Fenerbahçe sözleri

Yılmaz Vural'dan Fenere selam: "Ben her zaman hazırım"