BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

CNN Türk ekranlarında seçim kavgası

CNN Türk'te MHP'li Uygar Aktan ile Ersin Yazıcı arasındaki seçim kavgası, stüdyoda gerilimi artırdı.

Abone ol

MHP İstanbul Milletvekili Uygar Aktan ile Doç. Dr. Ersin Yazıcı, CNN Türk ekranlarında erken seçim için birbirine girdi! MHP'li Aktan'ın "seçim edebiyatı" yapmayın sözlerine tepki gösteren Yazıcı, MHP'li Aktan'dan sözlerine dikkat etmesini istedi. Karşılıklı söz düellosu, ekranda soğuk rüzgarlar estirdi.

Dr. Uygar Aktan ile Doç. Dr. Ersin Yazıcı, CNN Türk'te yayınlanan Akıl Çemberi'nde karşı karşıya geldi. Seçimlerden korkulmaması gerektiğini söyleyen Ersin Yazıcı, AK Parti'nin MHP ile koalisyon kurma zorunluluğunun bulunmadığını, muhalefetin istemesi halinde de bu aritmetikten AK Parti'nin içinde olmadığı bir koalisyon hükümetinin kurulabileceğini söyledi.

"SEÇİM EDEBİYATI YAPMAYIN"

MHP'li Aktan, koalisyon tartışmalarında MHP için sürekli HDP'nin gündeme getirildiğini söyleyerek Yazıcı'nın sözlerine tepki gösterdi. Yazıcının seçim edebiyatı yaptığını, asıl sorunun 7 Haziran seçim sonuçlarının Erdoğan tarafından kabul edilmemesi olduğunu söyleyen Aktan, Yazıcı'yı da edebiyat yapmakla suçladı. Aktan'ın bu sözleri Yazıcı'yı kızdırırken, milletvekilden sözlerine dikkat etmesini istedi. 

İşte ikili arasında soğuk rüzgarların esmesine neden olan o ilginç tartışma;