BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,85
ALTIN 2.428,04
HABER /  MAGAZİN

CHP'li vekilin oğlu 'arka sokaklara' düştü

Bir zamanların şirin yüzlü çocuk oyuncusu İlker İnanoğlu uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltına alındı

Abone ol

Kanal D'nin sevilen polisiye dizisi "Arka Sokaklar" da Başkomiser Engin rolüyle uyuşturucu kaçakçılarına karşı amansız mücadele veren ve izleyenlerin gönlünde taht kuran İlker İnanoğlu, bu kez yakalayan değil, yakalanan oldu.

Operasyonda gözaltına alınan bir diğer ilgi çeken isim ise CHP eski Milletvekili Şahin Mengü'nün oğlu Burak Mengü oldu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

 Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışma kapsamında önceki gün Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen operasyonda, bazı kişiler kokain bulundurdukları gerekçesiyle gözaltına alındı.

ÜNLÜ 'KOMİSER' GÖZALTINDA

Soruşturmayı derinleştiren polis, aralarında oyuncu İlker İnanoğlu ile CHP eski Milletvekili avukat Şahin Mengü'nün oğlu Burak Mengü'nün de bulunduğu toplam 13 kişiyi yakaladı.

''Uyuşturucu madde kullanmak ve satmak''la suçlanan bu kişilerden emniyetteki işlemleri tamamlanan 7'si, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi.

İnanoğlu, şube çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.

250 GRAM KOKAİN ELE GEÇİRİLDİ

Öğrenildiğine göre şüphelilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda 250 gram kokain ele geçildi. Söz konusu soruşturma çerçevesinde yeni gözaltıların yaşanabileceği belirtilirken İnanoğlu'nun da aralarında bulunduğu 6 kişi sağlık kontrolü için Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

ŞÜPHELİLERİN LÜKS OTOMOBİLLERİ DE EMNİYETTE

Öte yandan şüphelilereait bazı lüks otomobillerde el konularak İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. 5 kişinin sorgusu devam ediyor.

İLKER İNANOĞLU SERBEST BIRAKILDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yapılan operasyonda gözatına alınan 11 kişiden içlerinde İlker İnanoğlu'nun da bulunduğu 6 kişi sağlık kontrollerinin ardından serbest bırakıldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan6 kişi sağlık kontrolü için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Yapılan sağlık kontrolünün ardından içlerinde İlker İnanoğlu'nun da bulunduğu 6 kişi serbest bırakıldı. Diğer 5 kişi ise Emniyete götürüldü.