BIST 8.728
DOLAR 32,34
EURO 35,15
ALTIN 2.240,72
HABER /  GÜNCEL

CHP'li vekilin koruması ateş açtı 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin'in koruması, trafikte başka bir sürücü ile kavga edip havaya ateş açtı.

Abone ol

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin'in koruması, makam aracı ile parti genel merkezine giderken trafikte kendilerini sıkıştıran bir aracın sürücüsü ile kavga edip, havaya ateş açtı.

Olay bu sabah saat 09.30 sıralarında yaşandı. CHP’li Keskin, iddiaya göre partisinin gelen merkezine giderken makam aracı başka bir araç tarafından sıkıştırıldı. Trafikte yaşanan sorun nedeniyle Keskin’in şoförü ve koruması ile diğer aracın sürücüsü arasında tartışma yaşandı. Keskin de yaşanan tartışmaya müdahale etti. Tartışma bir süre sonra arbedeye dönüştü. Bu esnada koruma yanındaki silahla havaya bir el ateş açtı.

POLİSLER BOŞ MERMİ KOVANI ARADI

Olaylar yaşanırken yoldan geçen başka bir aracın sürücüsünün de kavgaya karıştığı ileri sürüldü. Korumanın ateş etmesinin ardından ismi öğrenilemeyen sürücünün aracına binerek olay yerinden kaçtığı belirtildi. Keskin’in yaşananlardan sonra beklemeyerek CHP Genel Merkezi'ne gittiği öğrenildi.

Konuyla ilgili Cihan Haber Ajansı muhabirinin telefonla aradığı Adnan Keskin, “Şoförüm kavga etti. Ben sadece ayırmaya çalıştım. Önemli bir şey yok.” demekle yetindi.

Kavga üzerine olay yerine, terörle mücadele ekipleri ile birlikte çok sayıda polis ekibi geldi. Polisler, güvenlik önlemi aldıktan sonra çevredeki görgü tanıklarının ifadelerine başvurdu. Bir taraftan da boş mermi kovanı araması yaptı. Trafikte yaşanan silahlı kavga ile ilgili soruşturma devam ediyor.