BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

CHP'li vekilin iddiasına AK Partili vekilden kapak!

CHP Milletvekili Tanju Özcan'ın Mustafa Elitaş ile ilgili iddialarına AK Parti Milletvekili Bülent Turan'dan belgeli cevap!

Abone ol

İNTERNETHABER.COM (ÖZEL İÇERİK)- Meclis Genel Kurulu'nda 4 eski bakan için Soruşturma Komisyonu'nun raporu oylanırken CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, ortaya bir iddia attı. Fakat Özcan'a cevap gecikmedi. AK Parti Milletvekili Bülent Turan hem iddiayı çürüttü hem de Özcan'ı tiye aldı.

CHP Milletvekili Tanju Özcan Twitter'dan AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'a bir telefon geldiğini ve aniden Beştepe'ye yani Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na gittiğini iddia ederek şunları yazdı: "Son oylamadan sonra ELITAS a bir telefon geldi...sadece dinledi.dinledikce yüzü kızardı.sonra da arkadaşları ile helallesip BESTEPE ye gitti" yazdı.

KAFA KIYAK GALİBA

4 eski bakan için Yüce Divan oylaması sürerken Tanju Özcan'ın bu tweetine cevap yine Twitter'dan geldi. AK Parti İstanbul Milletvekili Bülent Turan, Mustafa Elitaş'ın Genel Kurul'da fotoğrafını çekerek paylaştı. Elitaş'ın Meclis Genel Kurulu'nda olduğunu söyleyen Turan "Kafa erken kıyak galiba bu akşam, @mustafaelitas burada @tanjuozcanchp :)))  " yazdı.

turan.jpg