BIST 10.323
DOLAR 32,26
EURO 34,79
ALTIN 2.402,58
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Cep telefonu suratında patladı

Adam telefonu koltuğun altına düşürdü. Eğilip almaya çalışırken telefon tam suratına doğru patladı.

Abone ol

Cep telefonu, talihsiz adamın tam suratına patladı.

Uzun süredir elektronik bir cihazın patlama haberini almıyorduk. Ta ki geçtiğimiz güne kadar. Verizon'dan kontratlı olarak cep telefonu sahibi olan talihsiz bir adam, suratına patlayan telefonla neye uğradığını şaşırdı. Şanssız adam olayı şöyle anlattı:

"Spor salonundan çıktıktan sonra arabama bindim. Ancak ön konsolda duran telefonumu koltuğun altına düşürdüm. Birkaç kez almaya çalışsam da başarılı olamadım. Daha sonra arabadan inerek koltuğun altına eğilmeye, ayak koyma bölümlerine bakmaya karar verdim. Aracımdan inip koltuğun altında telefonumu ararken bazı 'çatırdama' sesleri duydum. Ne olduğunu anlamaya çalışırken koltuğun altına daha da yaklaştığım esnada cihaz suratıma ve gözlerime doğru patladı. Telaşla kendimi spor salonuna doğru attım, birisinin beni içeri almasını sağladıktan sonra hemen lavaboya koştum. Yaklaşık 20 dakika boyunca yüzümü ve gözlerimi durulamaya devam ettim, ancak gözlerimde yanma hissi vardı. Gözlerimdeki yanma hissi yavaş yavaş azaldı, ancak kim bilir hangi kimyasallara maruz kaldım! Oda arkadaşım telefonu koltuğun altından çıkarttığında gördüklerimize inanamadık."

"Çabucak hastaneye gittikten sonra gözlerimdeki zedelenmelere baktırdım. Şu anda daha iyi hissediyorum, ancak hayatımın geri kalanını görme duyumu kaybetmiş biçimde geçirebilirdim. Gerçekten çok korkutucu bir deneyimdi. Cihazı Verizon'a geti götürdüğümde, gören herkes böyle bir durumla hiç karşılaşmadıklarını söyleyerek şaşkınlıklarını dile getirdi. Görme duyumu kaybetmediğimden ötürü çok mutluyum. Arkadaşlarım koltuğun sürgüsünün cihazın bana doğru fırlamasını engellemiş olabileceğini söylüyor."


Telefonun kendiliğinden mi, yoksa koltuk arasında sıkışarak mı patladığı netlik kazanmadı.