BIST 10.046
DOLAR 32,45
EURO 34,84
ALTIN 2.419,55
HABER /  GÜNCEL

Cemiyet hayatını şoke eden cinayet

Ören Bayan'ın eski sahibi olan karı koca Beşiktaş'taki evlerinde öldürüldü!

Abone ol
Ören Bayan'ın eski sahiplerinden Jak Karako (77) ile eşi Georgia Karako (69), Beşiktaş'taki lüks sitedeki yer alan evlerinde ölü bulundu.
 
Jack Karako ile eşi Georgia Karako'dan haber alamayan yakınları polise haber verdi. Bunun üzerine Balmumcu, Itri Sokak, Mediko 2 Sitesi'ndeki eve gelen polis, çiftin cansız bedenlerini buldu. Polisin olayla ilgili çalışması olay yerinde devam ediyor.
 
Jak Karako, Moiz Dana ile Ören Bayan'ı 1968’de satın almıştı. Marka, Türkân Şoray’ın oynadığı reklam filmleri ile bilinirliğini yükseltti. Jak Karako ilez Moiz Dana işleri daha sonra oğulları izzet Karako ve Metin Dana’ya devretmişti. Sonraki yıllarda mali sıkıntı yaşayan Ören Bayan’ı ise bir başka şirket satın aldı. Moiz Dana , 2009 yılında Amerika’ya giderken yolda yaşamını yitirmişti.
 
KARAKO ÇİFTİNİN OĞLUNUN YIKILDIĞI AN
 
Beşiktaş'ta evlerinde cinayete kurban giden iplik markası Ören Bayan'ın eski sahiplerinden Jak Karako ile eşi Georgia Karako, çiftinin oğlu İzzet Karako, kötü haberi Çeşme'de tatilde aldı. Olayı duyar duymaz İstanbul'a gelen İzzet Karako, anne ve babasının cesedi evden çıkarılırken yetişti. Cenaze aracını durduran Karako, şoföre "Oğullarıyım. İkisi de öldü mü?" diye sordu. "Evet" yanıtını alan Karako, gözyaşlarına boğuldu. Daha sonra yakınları tarafından site girişinden uzaklaştırılan Karako, eve ötürüldü. Öte yandan polis ve savcılık incelemesi tamamlandı. Karako çiftinin cesedi, Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.