BIST 8.990
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.299,18
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Erdoğan ile Davutoğlu'nu buluşturan tarih!

Köşk akrepten balığa geçiyor! İşte devletin zirvesinin astrolojik haritası;

Abone ol
Devletin zirvesi bu dönem balıklara emanet! Erdoğan ile aynı gün doğan Ahmet Davutoğlu'nun başbakan olmasıyla birlikte devletin astrolojik haritası da tamamen değişmiş olacak!

Recep Tayyip Erdoğan ve Ahmet Davutoğlu aynı gün doğdu: 26 Şubat... Cumhurbaşkanlığı ve başbakanlık koltuklarındaki değişiklik, devletin zirvesinin “astrolojik haritası”nı da değiştirecek.
 
“Akrep burcu” Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’den görevi devralacak Tayyip Erdoğan’ın görevini kulislerde adı öne çıkan Ahmet Davutoğlu’na devretmesiyle başlayacak yeni dönemde devletin zirvesine, duygusallığının yanısıra yardımseverliği, sezgilerinin kuvvetliliği ve sınırsız hayal dünyasının sağladığı yaratıcılığıyla tanınan “balık burcu” damgasını vuracak. 
 
Cumhurbaşkanlığı görevini Gül’den devralacak Erdoğan gibi, Erdoğan’ın genel başkanlık ve başbakanlık görevlerini devretmesi beklenen Davutoğlu da 26 Şubat doğumlu. Erdoğan, 26 Şubat 1954’de İstanbul-Kasımpaşa’da, Davutoğlu ise 26 Şubat 1959’da Konya-Taşkent’te doğdu. Yani 5 yıl arayla aynı gün doğdular.
 
ÜNLÜ “BALIK”LAR
 
Balık burcunun ünlüleri arasında Albert Einstein, Galileo Galilei, Michelangelo, Vivaldi, Frederic Chopin, Victor Hugo, Salvador Dali, Rosa Luxemburg, Mihail Gorbaçov, Marlon Brando ve Elizabeth Taylor da yer alıyor.
 
BALIK BURCU
 
Astroloji kitaplarında Balık Burcu’nun özellikleri özetle şöyle sıralanıyor:
 
“Sezgilerinin kuvvetli oluşu bir çok şeyi farkında olmadan öğrenmelerini sağladığı, bu yeteneğin rehberliğinde de yapılması gerekenleri otomatik olarak yaptıkları söylenir. Sınırsız hayal dünyası özellikle yaratıcılık, imajinasyon gerektiren konularda başarılı olmasını sağlar. Başarılı yazarların burcu olarak da tanınan balığın, soyut olanı kavrayabilme yeteneği de teorik konularda ve dini alanda ciddi başarılar elde etmesinin nedenidir. Balık, yaradılışa karşı büyük bir hayranlık duymasıyla da tanınır. Artistik yanı da oldukça kuvvetli olan balığın yaratıcılığını kullanabileceği, kendini özgür hissedebileceği işler yapması farkedilir başarılar elde etmesini de sağlar. İnsan ilişkisine dayanan alanlardaki yüksek performansıyla da tanınan balık, empati yeteneğine de sahiptir, bu özelliğini profesyonel yaşamda da kullanmaktan çekinmez ancak bu özelliğinin suistimal edilmesine neden olabildiği de söylenir. Diğer değişken burçlar gibi değişime kolay uyum sağlayan balık idealist, hassas ve kendini feda etmeyi seven bir karaktere de sahiptir. Esnekliği de kişisel gücünün, insanları etkileyebilme ve kendini sevdirme yeteneğinin kaynağını oluşturur.”