BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,72
ALTIN 2.401,46
HABER /  GÜNCEL

Canlı yayında Hoop! diye bağırdı!

Yerel televizyonda ana haber bülteni devam ediyor. Ama kameraya bir haller olmuş. İşte sunucunun komik halleri;

Abone ol

İnternet sitelerinde izlenme rekorları kıran video bu kez bir spikerin görüntüleri...

Dün akşam yaşananan olayda; Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde 1993 yılında bu yana yayın yapmakta olan Tavşanlı Televizyonu'nda sunucu Adnan Eski her zamanki gibi Ana Haber Bülteni'ni sunmak için yerini almış, haberler başlamıştır.  Ancak kamera yavaş yavaş yukarı doğru kaymaya başlar. Sunucu olayı fark eder. Yapacak tek şey vardır. Haberleri okumayı bırakır ve bağırır: "Hop, kamera gidiyor, İsmail"

Sunucunun uyarısı yerini bulur ve kamera düzelir.

İŞTE O KOMİK ANLAR

İlgili aramalar: hop - kamera - gidiyor - ismail

BEYAZ BU NE HAL?
DİĞER SAYFADA

 

[PAGE]

 BEYAZ CUMA OLDU
 
Maldivler'de yapılan çekimlerde Özyağcılar Robinson Cruose, Beyazıt Öztürk ise Cuma karakterine büründü. DenizBank, yeni dönem marka yüzleri olan Beyazıt Öztürk ve Erdal Özyağcılar ile geçtiğimiz ay bir anlaşma yapmış, çok yakın zamanda da reklam filmlerini çekeceklerini belirtmişti. Kısa bir hazırlığın ardından ekip, geçtiğimiz hafta Maldivler'e giderek, ilk çekimler için kamera karşısına geçti. Erdal Özyağcıların Robinson Crusoe, Beyazıt Öztürk'ün Cuma karakterine büründüğü çekimlerde, Eda Taşpınar, Deniz Akkaya ve Haydar Dümen de yer aldı.
 

ARIZA ADAM SEVİYOR
DİĞER SAYFADA!

 
[PAGE]

ARIZA ADAMA MEYLİM VAR

Nilgün Belgün, 'Haydi Gel Bizimle Ol' programında açıkladı: Bazıları, arızaya meraklıdır. Ben de onlardan biriyim. Arızaya meylim var. Efendi, oturmuş adam sıkıcı geliyor!

Bu açıklamadan sonra Nilgün Belgün "yani kadınlarda da var biraz hata" diye konuştu.

 
 
 
 
 
ZEKİ ALASYA METİN AKPINAR GERİ DÖNÜYOR
HABERİN DEVAMINDA


 
[PAGE]

EFSANE İKİLİ GERİ DÖNÜYOR
 
Oylum Talu'nun sunduğu Burası Haftasonu programına katılan Metin Akpınar yeniden Zeki Alasya ile tiyatro sahnesinde buluşucağının sinyalini verdi.Programda  Oylum Talu'nun sorularını yanıtlayan Metin Akpınar 'Yeniden tiyatro yapmayı düşünüyor musunuz' sorusuna  ''Evet aslında tiyatroyu çok özledim. Daha dün Zeki ile telefonda konuştum. O da benim gibi çok özlemiş. Yeniden tiyatro yapmayı düşünüyoruz' dedi.

İNKAR EDİYORLAR AMA İŞTE KANITI
DİĞER SAYFADA


 
[PAGE]

BAŞBAŞA YAKALANDILAR
 
'Binbir Gece' dizisindeki rol arkadaşı Canan Ergüder için, "Canan'ın rengini seviyorum" diyen Tardu Flordun önceki gün yine Canan Ergüder ile baş başa kameralara yakalandı. 'Mega Magazin'in Beyoğlu'nda bir dürümcüde görüntülediği çift, hararetli bir sohbete dalmıştı.

SEKİ HAPİSTE HÜSNÜ KEBAPÇIDA
DİĞER SAYFADA!


 

[PAGE]

SEKİ HAPİSTE HÜSNÜ KEBAPÇIDA
Uyuşturucu yüzünden tutuklu bulunan Deniz Seki ile yaşadığı ilişkiden dolayı evini terk eden klarnetçi Hüsnü Şenlendirici, bugünlerde sık sık eşi Nazire Şenlendirici ile bir araya geliyor. İkili önceki gece baş başa yemek yedi. Sabah gazetesinin haberine göre eşine bir süre önce kuaför dükkânı açan Şenlendirici, Nazire Şenlendirici ile Tarlabaşı'ndaki bir kebapçıda yemek yedi. Yemekte gazetecilerin kendilerini görüntülemek üzere mekâna geldiği haberini alan ikili, yemeklerini yarıda kesip birlikte görüntü vermemek için kebapçıdan ayrıldı. Şenlendirici'nin eşiyle bir arada görüntü vermekten rahatsızlık duyduğu için mekândan kaçarcasına ayrıldığı iddia edildi.

ARAP KIZLARI İSYAN ETTİ
DİĞER SAYFADA!
 

[PAGE]

KISMET KAPATIYOR
Suudi Arabistan'da bir genç, nişanlanması istenen kızı, Arap ülkelerinde geçen yıl popüler olan Gümüş dizisinin başrol oyuncusu Songül Öden'e benzemediği gerekçesiyle istemedi. Suudi Arabistan'da yayımlanan El Riyadi gazetede yer alan habere göre, ismi verilmeyen 25 yaşındaki Suudi genç, annesi tarafından bulunan kızı görünce itiraz etti ve nişandan vazgeçti. Gencin bu seçiminin aile arasında tartışmalara neden olduğu belirtildi.


SEDA SAYAN AÇIK AÇIK ANLATTI
DİĞER SAYFADA

 
[PAGE]

ONUR'DAN ÖNCEM YOK

Yedinci kez nikah masasına oturan ve kendisinden 23 yaş küçük Onur Şan'la hayatını birleştiren Seda Sayan, aşkını ve merak edilenleri anlattı.
 
Ünlü şarkıcı Seda Sayan kendinden 23 yaş küçük eşi Onur Şan'la olan aşkının başlangıcını "Bir gün çok hastaydı, telefonla konuşuyoruz. 'Ihlamur var mı?' diye sordu 'Var tabii,' dedim, 'İyi geliyorum,' dedi kapattı. 'Bir dakika ne oluyor?' demeye fırsat kalmadan baktım karşımda. Aşk öyle başladı" diyerek anlattı.

Vücut yaşının 25 olduğunu ve çocuk istediklerini ama tarih koymadıklarını ifade eden Seda Sayan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Onur Şan ile evliyim ve benim ondan öncem yok. Asla da yorum yapmayacağız. Benim en büyük aşkım Allah'ım, sonra evladım, sonra eşim. Normal bir karı koca ne yaşıyorsa, biz de öyleyiz..."