BIST 10.647
DOLAR 32,25
EURO 34,96
ALTIN 2.438,34
HABER /  GÜNCEL

33 günlük bebeği bıçakladılar

İstanbul'da insanın tüylerini ürperten bir cinayet işlendi. Henüz 33 günlük bebek, annesi tarafından öldürüldüğü tahmin ediliyor.

Abone ol

Kağıthane'de 33 günlük bebeğin bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin, annesinin cinayet zanlısı olarak sorgulandığı öğrenildi.

Çağlayan Hürriyet Mahallesi Çiçek Sokaktaki apartman dairesinde oturan Sümeyye ve Eyüp D. çiftinin 33 günlük bebeği Aslıhan Dilara D'nin bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunmasının ardından başlatılan soruşturmaya devam ediliyor.

Anne Sümeyye D'nin, bugün erken saatlerde eşi Eyüp D'ye diğer odada bulunan bebeğe bakmasını söylediği, Eyüp D'nin de bebeği kanlar içinde görünce sinir krizi geçirerek polise haber verdiği öğrenildi.

Bebeğin, vücudunun farklı yerlerinden birçok kez bıçaklanarak öldürüldüğü belirlenirken, Sümeyye D. ile Eyüp D. gözaltına alınarak Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğinde sorgulandı.

Evlenmeden önce ve sonra farklı hastanelerde psikolojik tedavi gördüğü tespit edilen anne Sümeyye D'nin, cinayet zanlısı olarak sorgulandığı öğrenildi.

Sümeyye D. ile Eyüp D'nin, sorgularının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.