BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.437,91
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Bu proje sahibiyle tango yapacak

Yelken, burgu gibi konsept projeleriyle tanınan DAP Yapı son olarak Maltepe’de Tango Kule projesine başladı.

Abone ol

Stüdyo ağırlıklı dairelerin olacağı projede fiyatlar 179 bin TL’den başlayarak 399 bin TL’ye kadar çıkıyor.

Kartal ve Maltepe’de Burgu Kule, Yelken gibi konsept projelere imza atan DAP Yapı, son olarak Maltepe’de DAP Tango Kule adını verdiği yeni bir projeye başladı. 70 milyon TL yatırımla hayata geçirilecek projede daire fiyatları 179 bin TL’den başlayarak 399 bin TL’ye kadar çıkıyor. DAP İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, 129’u stüdyo 63’ü ise suit olmak üzere toplam 192 dairenin yer aldığı projenin yüzde 40’a yakınını ön satışlarda sattıklarını söyledi.

DAİRE BÜYÜKLÜKLERİ

Projedeki stüdyo dairelerin büyüklükleri 43 ile 62 metrekare arasında değişirken süit olarak adlandırılan daireler 56 ile 79 metrekare arasında değişiyor. Satışlarda yüzde 25 peşin yüzde 75 banka kredisi ya da yüzde 30 peşin ödeyene 36 aya kadar vadelendirme imkânı sağlanıyor. 21 katlı projenin içinde 12 dükkanın da olacağını söyleyen Yılmaz, ofislerin metrekare satış fiyatlarını 15 bin TL olduğunu kaydetti. ‘Bazen maliyetleri göze almıyoruz’ Yılmaz, Anadolu Yakası’nda hep konsept projelere imza attıklarını söyleyerek “Bazen iyi bir eser çıkması adına maliyetleri bile göze almadan proje yapıyoruz. Bizim için iyi bir proje çıkması önemli” diye konuştu.

ADALET SARAYI'NA 5 DAKİKA

Yılmaz, projenin konsepti nedeniyle yeni evli çiftler, iş gereği sık seyahat edenler, avukat ve bölgedeki üniversitelerde okuyan öğrencileri hedeflediğini de anlattı. Marmaray İstasyonu’na 50 metre, deniz otobüsü ve Adalet Sarayı’na 5 dakika uzaklıkta olan proje 30 ayda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek. Kağıthane’de ofis yapacak Yılmaz, Kağıthane’de yeni başlayacakları bir ofis projesi de olduğunu da söyleyerek “Projede hafriyata başladık. Polisan’ın eski boya fabrikası arsasına ofis projesi yapacağız. Bu projeyle kentsel dönüşüme katkı sağlayacağız” diye konuştu.