BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,81
ALTIN 2.441,73
HABER /  DÜNYA

Bu konudan Başbakan da haberdar”

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, özel bir klinikte tedavi gören Yiğit Cem Kaban’ın aşırı dozda narkoz ve yanlış iğne sonucu öldüğü iddiasıy...

Abone ol

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, özel bir klinikte tedavi gören Yiğit Cem Kaban’ın aşırı dozda narkoz ve yanlış iğne sonucu öldüğü iddiasıyla ilgili soruşturma başlattıklarını belirterek, "Bu konudan Başbakan da haberdar” dedi.
Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, ‘Dünya Diyabet Günü’ dolayısıyla düzenlenen ‘Geleceğimizi Diyabettin Koruyalım’ programına katıldı. Ankara Sürmeli Otel’de gerçekleşen programda Bakan Müezzinoğlu, gazetecilerin sorularını da cevapladı. Bir gazetecinin, özel bir klinikte tedavi gören 3,5 yaşındaki Yiğit Cem Kaban’ın “aşırı dozda narkoz ve yanlış iğne sonucu” öldüğüne ilişkin iddialarla ilgili sorusu üzerine Bakan Müezzinoğlu, “Ülkemiz sağlık konusunda bu kadar iyi bir haldeyken böyle konuların gündeme gelmesi üzücü. Böyle bir vakayla karşılaşmış olmaktan üzüntü duyuyorum. Olayla ilgili soruşturma başlattık. Aile de hukuki olarak haklarını arayacaktır. Otopsi raporları istendi. Bu konudan Başbakan da haberdar” ifadelerini kullandı.