BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Birand'ın cenazesinde spikerin dağıldı an!

Mehmet Ali Birand'ın cenazesi için 'kimseye randevu vermeyenler' Teşvikiye Camii'ni doldurup taşırdı. CNN Türk spikerleri ise hayatlarının en zor yayını yaptı.

Abone ol

İNTERNETHABER - Mehmet Ali Birand'ın cenaze törenini canlı olarak yayınlayan spiker ve muhabir, cenaze avludan çıkarılırken darmadağın oldu. İlk kez böyle bir cenaze töreni izledik! Hem anlatan merkezdeki spiker hem canlı yayına bağlanan muhabir gözyaşlarına boğuldu.

Mehmet Ali Birand'ın cenaze töreni tam onun istediği gibi oldu. "Bugün kimseye randevu verilmedi" herkes Teşvikiye Camii'ne ona vedaya gitti.

Cenaze törenini CNN Türk baştan sona canlı olarak verdi. Önce Doğan Center'daki töreni ardından da Teşvikiye Camii'ndeki cenaze namazını an be an aktardılar.

EN ZOR YAYIN!

CNN Türk habercileri için bu en zor yayınlardan biriydi. Önce Birand'ın dediği gibi yaptılar, "acıyı yüreklerine gömüp işlerine kendilerini verdiler".

"YAŞA BÜYÜK USTA"

Hande Fırat "Ben teşekkür ediyorum ona bana güvendiği için abiliği için teşekkür ediyorum" derken gözyaşlarını tutamadı. Fırat, konuşmasını zor tamamladı

Merkez stüdyodan zor yayını üstlenen isim Başak Şengül oldu. CNNTürk muhabiri de cenaze töneninden röportajları ekrana taşıdı.

SPİKERİN DAĞILDIĞI AN!

Birand'ın cenazesini sunan Başak Şengül son ana kadar metanetini korudu. Ama Birand'ın cenaze namazı kılınıp naaşı omuzlara alındığında darmadağın oldu. Çünkü artık o son an gelmişti.

İŞTE SPİKERİN AĞLADIĞI ANLAR

MUHABİR DE AĞLADI

Başak Şengül kendini toparlayamayınca yayını cenaze törenindeki muhabire devretti. Ama kameralar ona döndüğünde o da gözyaşları içindeydi.

DENİZ ARMAN BİTMİŞ HALDEYDİ



Birand'ın ölüm gününde onun koltuğuna o oturmuştu. Deniz Arman için Birand'a veda çok daha ağır oldu. Zira en zor günlerinde Birand hep ona destek çıkmış, alkol sorunu nedeniyle 'kovmak' yerine onu kazanmaya çalışmıştı.

Deniz Arman da cenaze camii avlusundan çıkarken bitmiş haldeydi. Gözleri ağlamaktan şişmiş bir halde ağlayarak şunları söyledi: