BIST 10.046
DOLAR 32,35
EURO 34,57
ALTIN 2.385,27
HABER /  GÜNCEL

Aşık hakimin yaptığına bakın!

Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’nda öyle bir olay yaşandı ki... Sizde aşık hakimin yaptıklarına inanamayacaksınız.

Abone ol

Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’nda önceki gün mesai saati bitiminde bir skandal yaşandı. 64 yaşındaki plotanik aşık hakim 30 yaşındaki katibeyi rehin aldı. Savcı tarafından durdurulan hakim ortadan kayboldu. Üstelik aşık hakimin eşinin de aynı adliyede çalışıyor. İşte yaşanan o tuhaf olay...

Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’nda mesai saati bitimindeki skandalı yazdı.

yer alan habere aşkına karşılık bulamayan hakim 30 yaşındaki katibeyi odasında rehin aldı.

Adliye binasının ikinci katında yaşanan skandal şöyle gelişti;

Mesai saati bitiminde odasında çalışmaya devam eden Zeynep R.D ’nin kapısı hakim Ümit Y.E. tarafından açıldı. İçeri girdikten sonra odanın kapısını kapatan hakim belinden silahını çıkararak katibeye “Seni de kendimi de vuracağım. Beni ne hale düşürdün ” dedi. Korkudan hiçbir şey yapamayan katibe Zeynep R.D. adliye içinde memurların kullandığı “haberci” isimli programdan yan odada olan bir arkadaşına hakimin kendisini rehin aldığını söyledi. Memur nöbetçi savcıya durumu bildirdi. Polisle birlikte olay yerine gelen nöbetçi savcı, kapının önünde eli silahlı hakimi ikna etmeye çalıştı. Uzun süre direnen hakim sonunda kapıyı açtı. Kapının açılmasıyla birlikte polise sığınan katibe uzun süre olayın şokunu atlatamadı.

Zeynep R.D polislere hakimin kendisini öldürmek istediğini söyledi. Ancak Hakimler ve Savcılar Kanunu gereği hakim Ümit Y.E herhangi bir işlem yapılamadı. Hakim bu nedenle adliyeden elini kolunu sallayarak ayrıldı.