BIST 10.046
DOLAR 32,45
EURO 34,81
ALTIN 2.419,73
HABER /  GÜNCEL

Binali Yıldırım da mı hedef oluyor?

Fuat Avni, İzmir'deki operasyonla, Binali Yıldırım'ın AK Parti Genel Başkanlığı ve Başbakanlık yolu arasında ilginç bir bağlantı kurdu.

Abone ol

İzmir'de bu sabah saatlerinde başlayan operasyonun hedefindeki polislerin İzmir'deki Fuhuş yoluyla Askeri Casusluk soruşturması ile aralarında Binali Yıldırım'ın bacanağının da bulunduğu kişilere yönelik yolsuzluk soruşturmasına katılan polisler olduğu iddia edilmişti.

Fuat Avni, dün "İzmir'de polise yarın sabah operasyon yapıyacak" dedikten sonra operasyonun hedefinin birden çok olduğunu iddia etmişti. Fuat Avni, operasyonda polislerin gözaltına alınacağını, ancak içinde başka mesajlar da içerdiğini öne sürmüştü. 

SİYASİ TARTIŞMASI NE OLACAK?

Operasyonda polisler gözaltına alınırken, Binali Yıldırım'ın bacanağının adı karışan yolsuzluk soruşturmasının tekrar gündeme geleceğini belirten Fuat Avni, böylece Binali Yıldırım'ın AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan olmasının önünün tamamen kesileceğini savunmuştu.

İŞTE O TWİTLER...

1- Atalay-Davutoğlu-Efkan ekibi parti içi mücadelede Binali'yi bertaraf etmek için İzmir'de yapılacak operasyonu fırsata dönüştürüyor.
2- AKP Genel Başkanı ve başbakanın belirleneceği hafta İzmir operasyonu çerçevesinde Binali'nin bacanağı üzerinden yolsuzluklar konuşulacak.
3. Binali, 'Bacanak' olayını unutturmak için her şeyi yaparken Atalay-Davutoğlu-Efkan kliği bunu gündeme taşıyarak Binali'yi sıfırlıyor.

fuat-binali.jpg