BIST 9.898
DOLAR 32,58
EURO 35,01
ALTIN 2.461,39
HABER /  DÜNYA

Bilic’ten rekor mesajı

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Galatasaray ile oynayacakları derbi maç öncesi taraftarlara ’rekor’ mesajında bulundu.<br/>Spor Toto...

Abone ol

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Galatasaray ile oynayacakları derbi maç öncesi taraftarlara ’rekor’ mesajında bulundu.
Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasından Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak Beşiktaş-Galatasaray derbi maçı öncesi siyah-beyazlı taraftarlar stada akın etti.
Siyah-beyazlı taraftarlar takımını desteklemek için saatler öncesinde stada geldi. Taraftarlara stat önünde ’Derbi Fest’ etkinliği kapsamında bir konser verildi. Festival havasında eğlenen siyah-beyazlı taraftarlar, takımlarının kazanacağından emin olduklarını söylediler.
Bu arada siyah-beyazlı takımı desteklemek için Beşiktaş Hentbol ve Plaj Voleybol Takımları da stada geldi. Konserde taraftarlarla buluşan hentbol takımı, taraftarlardan büyük ilgi gördü.

BİLİC’TEN TARAFTARA ÇAĞRI
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, taraftarlara ’rekor’ mesajında bulundu. Karşılaşma öncesi stadın koltuklarına dağıtılan Bilic imzalı mesajda, “Şanlı fedakar Beşiktaş taraftarı; 110 yıldır her maç sesinle, renginle, yüreğinle doldurdun. Zafer yolunda takımın rehberi, asi ruhu, yenilmez gücü oldun. Hiç dinmeyen desteğinle bugün, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda 76.127 Kartal tek yürek, yeni bir destana, bir rekora imza attın. Bu zafer bu gurur senin” ifadeleri yer aldı.
Beşiktaş-Galatasaray derbi maçı saat 17.00’da başlayacak ve karşılaşmada Fırat Aydınus düdük çalacak.
(İHA)