BIST 8.739
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.236,02
HABER /  GÜNCEL

Biber gazı bir polisi şehit etti!

Tunceli'de biber gazı bu kez bir polis memurunu şehit etti!

Abone ol
Tunceli Devlet Hastanesi Başhekimi Erdem Kaya, gazdan etkilenerek hastaneye kaldırılan polis memurunun şehit olduğunu açıkladı.
 
Tunceli'de çıkan olaylarda atılan gaz bombaları nedeniyle kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılan polis memuru 30 yaşındaki Ahmet Küçüktağ'ı yaşatmak için doktorların yaklaşık 2.5 saat çaba harcadı.
 
Hastanede bir kaç kez kalbi duran ve Elazığ Fırat Üniversitesi'nden askeri helikopterle getirilen kalp pilinin takıldığı Küçüktağ, yapılan tüm müdahaleye rağmen şehit oldu. Küçüktağ'ın şehit olduğu haberini alan meslektaşları hastane önüne gelerek büyük üzüntü yaşadı. Elazığ nüfusuna kayıtlı olan Küçüktağ'ın kısa bir süre önce evlendiği belirtildi. Bu arada Tunceli'de saatlerce süren olaylar da sona erdi.
 
Öte yandan sosyal medyada polislerin çalışma biçimlerinin düzeltimesi konusunda paylaşımlarda bulunan 'Polis Kürsüsü' hesabından şu açıklama yapıldı:
 
İSYAN MESAJI!

Tarafımıza gelen mesajlarda şehid olan arkadaşımızın biber gazından değil, aşırı çalışmadan kaynaklı kalp krizinden hayatını kaybettiği belirtiliyor.
 
Aynı şekilde farklı illerden son 2 gündür aralıksız ve kötü koşullarda çalışan arkadaşlarımızdan mesajlar alıyoruz, dinlenmeden aşırı çalışma kalp krizlerini tetikliyor.

Polis de insan, Polisin de dinlenmeye ihtiyacı var! Polis sayısı Yeterli.
İdarecilerin yönetim zafiyeti ve korkaklığı yüzünden haddinden fazla ve aralıksız personel görevlendiriliyor, can kayıpları yaşanıyor.