BIST 10.267
DOLAR 32,31
EURO 34,82
ALTIN 2.412,00
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Beylikdüzü'nde Kick Boks turnuvası

İstanbul Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nün ve Kick Boks Spor Federasyonu'nun tertiplediği turnuva çekişmeli geçti.

Abone ol

Beylikdüzü'nde gerçekleşen turnuvanın konukları; Kick Boks Dünya Şampiyonu Serkan Yılmaz ile eski futbolcu Saffet Sancaklı idi.

Gün&Er 1. Dostluk Turnuvası, Beylikdüzü'nün ev sahipliğinde Vali Muammer Güler Anadolu Öğretmen Lisesi Spor Salonu'nda gerçekleşti. Beylikdüzü'nün ev sahipliğini yaptığı Gün&Er 1. Dostluk Turnuvası'nın açılışı Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun tarafından yapıldı. 19-20 Haziran 2010 tarihinde yapılan turnuva, minik-yıldız-genç ve büyükler olmak üzere dört kategoride gerçekleştirildi. Turnuvaya İstanbul genelinden 22 kulüpten toplam 280 sporcu katıldı. Turnuvaya, Kick Boks Dünya Şampiyonu Serkan Yılmaz ve eski futbolcu Saffet Sancaklı konuk olarak katıldı.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun yaptığı açıklamada, "Öncelikle hepinize hoş geldiniz diyorum. İstanbul Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nün ve Kick Boks Spor Federasyonu'nun tertiplediği turnuvaya katılan tüm sporculara başarılar diliyorum. Bu başarıları hep beraber el ele vererek daha da yukarıya taşıyacağız. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyor, sevgi ve muhabbetlerinle sizleri selamlıyorum" dedi.
Gün&Er Spor Kulübü Başkanı Erken Özgü, "Türk sporuna katkılarını eksik etmeyen, özellikle bu şampiyonaya da büyük katkıda bulunan, yardımlarını esirgemeyen Belediye Başkanımız Yusuf Uzun'a çok teşekkür ediyorum" dedi.

Turnuvada birinciliği; Bahçelievler Spor Kulübü, ikinciliği; Kardeşler Gaziosmanpaşa Spor Merkezi, üçüncülüğü ise Kibaroğlu Spor Merkezi takım olarak kazandı.