BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Ben Tayyip Erdoğan manyağıyım

Türk dizilerine teşekkür plaketinin verildiği törene yapımcı olduğunu söyleyen Neceti Aslan'ın sözleri damgasını vurdu.

Abone ol

Kendisinin Erdoğan manyağı olduğunu söyleyen yapımcı Necati Aslan, 35 yıl sinemaya emek verdiğini ancak kirasını dahi ödememediğini iddia etti.

Turistik Otelciler İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği, Hilton Oteli’nde düzenlediği törenle yurtdışında ilgi gören Türk dizilerinin oyuncu ve yapımcılarına teşekkür plaketi verdi.

"HİÇBİR ŞEYİM YOK"

Ödül töreni öncesi sahneye çıkan ve kendisini yapımcı olarak tanıtan Necati Aslan, “35 yıllık yapımcıyım geçinemiyorum” dedi. Korumaların müdahalesi üzerine “Ben terörist değilim” diye bağıran Aslan, "35 yıl emek verdim. Hiçbir ödülüm yok. 85'te Osmancık dizisini çektik. Bugüne kadar yoktum. Ben hayatımı, milletimi ve devletimi Allah'ına kadar seviyorum. Ben Tayyip Erdoğan manyağıyım. Ama hayatımda birşeyim yok. Kiramı bile veremiyorum. Hiçbirşeyim yok. 35 yıl emek verdim. Birgün bile başka birşey yapmadım. Sadece sinema yaptım." dedi.

Bunun üzerine programın sunucusu " Müdahale etmek gerekiyor. Burası başbakanlık önü değil. Politika yeri de değil" dedi. Korumalar da Aslan'ı dışarı çıkarttı.