BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,81
ALTIN 2.441,73
HABER /  POLİTİKA

BDP'de bir taciz skandalı daha mı!

BDP'li Abdüllatif Çekin'in iki kız çocuğuna yönelik cinsel istismarının ardından, bir iddia daha ortaya atıldı...

Abone ol

Siirt'in BDP'li Belediye Başkan Yardımcısı Abdüllatif Çekin'in küçük yaşta çocuklara dönük karıştığı cinsel istismar skandalının ardından BDP ikinci bir olayla çalkalandı.

Sabah'ın haberine göre; taciz olayı kısa süre önce Iğdır'da yaşandı. BDP Iğdır İl Başkanı Mehmet Anar'ın, Rahşan Güneş adlı bayana Facebook üzerinden "Benimle olacaksın, ben il başkanıyım yoksa seni dağa kaldırırım" şeklinde mesaj attığı iddia edildi. Rahşan Güneş, Mehmet Anar'dan şikâyetçi oldu.

'REDDETTİM, TEHDİT ETTİ'

Rahşan Güneş'in 4 Temmuz 2013 günü savcılığa suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi. Rahşan Güneş verdiği ifadede "Bana Facebook'tan birlikte olmayı teklif etti, kabul etmeyince kendisinin il başkanı olduğunu söyledi. Birlikte olmam için şantaj yaptı. Bana herkese var da başkana mı yok? İstersem seni dakikada yanıma getirtirim. Ben il başkanıyım yoksa seni dağa kaldırırım" dedi.

Görüşmelerin kopyasını da Savcılığa veren Güneş, Anar'dan şikâyetçi oldu. İl Başkanı Anar ise Güneş'in kendisinden şikâyetçi olması üzerine, "Hesap benim değil. Birileri benim adıma Facebook hesabı açıp Rahşan arkadaşa uygunsuz mesaj atılmış. Bu kişilerin bulunmasını istiyorum" diyerek suç duyurusunda bulundu.


BDP'li başkan yardımcısı küçük kızla basıldı!
Siirt Belediye Başkan Yardımcısı A.Ç., ’2 kız çocuğuna cinsel istismarda bulunmak’ suçlamasından gözaltına alındı. (DEVAMI...)

4315.jpg