BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA

Başbakan Yıldırım Deniz Baykal'a teşekkür etti

Başbakan Binali Yıldırım, Almanya etkinliğini iptal eden CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın kararını değerlendirdi.

Abone ol

Başbakan Yıldırım, Deniz Baykal'ın Almanya programını iptal etmesiyle ilgilii olarak, "Türkiye'ye karşı böyle bir tutum ortaya konmasına tepki olarak bu kararı da almış olabilir. Tabii ki eğer böyleyse, Sayın Baykal'a teşekkür ederiz." dedi.

Başbakan Yıldırım, partisince Cacabey Meydanı'nda düzenlenen miting sonrası Kırşehir Belediyesine geçti ve burada Merkel ile yaklaşık bir saat süren telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Başbakan Yıldırım, çıkışta gazetecilere konuya ilişkin açıklama yaptı.

"EĞER BÖYLEYSE BAYKAL'A TEŞEKKÜR EDERİZ"

Bir gazetecinin, "Deniz Baykal da bugün Almanya programlarını iptal ettiğini açıkladı. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna Yıldırım, "Onun kararı. Tabii ki belirsizlik olunca, Sayın Baykal ne sebeple iptal etti bilmiyorum ama orada tatsız bir durumla karşılaşmaması için böyle bir karar almış olabilir veya Türkiye'ye karşı böyle bir tutum ortaya konmasına tepki olarak bu kararı da almış olabilir. Tabii ki eğer böyleyse, Sayın Baykal'a teşekkür ederiz." yanıtını verdi.