BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,76
ALTIN 2.439,16
HABER /  GÜNCEL

Barzani'ye ABD uyarısı! O yatağa giren herkes...

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, ABD'ye güvenmekle hata ettiğini açıklayan ve ABD'ye tepki gösteren IKBY lideri Mesud Barzani'yi ABD’nin babana attığı kazığı unutma' dedim hep ve haklı çıktım diyerek uyardı.

Abone ol

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, IKBY' lideri Mesud Barzani hakkında "ABD’ye güvenerek gaza geldiği her dönemde ben, 'ABD’nin babana attığı kazığı unutma' dedim hep ve haklı çıktım" dedi.

"Bu bölgede 'büyüklerin' taşeronluğuna soyunup yatağa giren herkesin de bunu unutmaması lazım" ifadesini kullanan Altaylı, Putin ile Trump'ın, Suriye’nin tek parça olması konusunda uzlaştığını yazdı. İşte Altaylı'nın o yazısı...

PUTİN VE TRUMP ANLAŞTI

Putin ile Trump, Suriye’nin tek parça olması konusunda uzlaşmışlar. Böyle okuyunca haber iyi gibi görünüyor.Ancak detaylar ilginç.Rusya, Suriye’nin geleceğinde söz sahibi olacak tüm gruplarla masaya oturacağını açıklıyor.

ABD PYD'YLE AYNI MASADA

Bu gruplar arasında elbette ki YPG/PKK da yer alıyor. Hani şu silah verdiği için ABD’ye çok öfkeli olduğumuz YPG/PKK.Tabii şunu da asla unutmamak lazım.

BARZANİ ABD'YE GÜVENEREK GAZA GELDİ

Barzani’nin ABD’ye güvenerek gaza geldiği her dönemde ben, “ABD’nin babana attığı kazığı unutma” dedim hep ve haklı çıktım.

YATAĞA GİREN HERKES...

Bu bölgede “büyüklerin” taşeronluğuna soyunup yatağa giren herkesin de bunu unutmaması lazım.