BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,94
ALTIN 2.442,01
HABER /  DÜNYA

Bakan Bayraktar ilk kez konuştu

"Yolsuzluk ve rüşvet" iddialarıyla ilgili soruşturma hakkında ilk kez açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, iddiala...

Abone ol

"Yolsuzluk ve rüşvet" iddialarıyla ilgili soruşturma hakkında ilk kez açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, iddiaların şahsıyla ilişkisi bulunmadığını belirterek, “Oğlum ve çalışma arkadaşlarımın da masum olduklarına inancım tamdır” dedi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, yürütülen bir soruşturma kapsamında 17 Aralık 2013 tarihinde gözaltına alınan ve içlerinde oğlu Abdullah Oğuz Bayraktar’ın da olduğu kişilerin tamamının tutuklanmayı gerektirecek bir unsura rastlanmadığı için serbest bırakıldığını anımsattı. Soruşturma kapsamında iddia edilen hususların hiçbirisinin şahsıyla bir ilgisinin bulunmadığını söyleyen Bayraktar, “Yine aynı şekilde oğlum ve çalışma arkadaşlarımın da masum olduklarına inancım tamdır. Bu manada süreci dikkatle takip ettiğimizi ifade ediyor hukukun üstünlüğüne ve Masumiyet karinesine özellikle bunu uygulamakla yükümlü olanların daha bir özen göstermesi gerektiğini düşünüyorum” dedi.
(İHA)