BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,16
ALTIN 2.241,49
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Bahçeli'ye olay çıkış 'Çekil şu koltuktan'

Muhafazakar Yükseliş Partisi Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, MHP Devlet Bahçeli'ye "Çekiş şu koltuktan artık, yapıştın kaldın" diye seslendi.

Abone ol

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, MHP Devlet Bahçeli'yi "Çekiş şu koltuktan artık, yapıştın kaldın" diyerek eleştirdi.

"ÇEKİL ARTIK ŞU KOLTUKTAN, YAPIŞTIN..."

MYP Lideri Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamayla Devlet Bahçeli'yi eleştirdi. Partililerin cesaretlerini toplayarak Bahçeli'yi değiştirmeleri gerektiğini savunan Yılmaz, "Devlet Bahçeli Türk siyasetinin önünde kara bir gölge gibi durmaktadır. Herkesi ihraç sopası ile duvar dibine sinmiş çocuğa çevirdi. Partiyi siyasi bir parti olmaktan çıkarmış ne yaptığı belli olmayan tavırları ile tamamen bir derneğe çevirmiştir. Millete rağmen siyaset olamaz. Bu millet sana 'seni istemiyoruz' diyor. Çekil artık şu koltuktan artık" ifadelerini kullandı.

myp-ahmet-reyiz-yilmaz.jpg 

"BAŞBAKANLIK FIRSATI VARDI, ALMADIN, BAŞKASINA VERDİN..."

Bahçeli'nin yaklaşık 20 yıldır partinin başında olduğunu söyleyen Yılmaz, "Ne yaptın? Başbakanlık fırsatı vardı, almadın, başkasına verdin. Öcalan için en doğru kararı alma fırsatın vardı almadın özgürce siyaset yapmasının yolunu açtın. Türkiye'ye tarihinin en ağır ekonomik krizini yaşattın. Ülke ekonomisini, düzeltmek için vaktin vardı erken seçimle memleketi AK Partiye teslim ettin. Sonrasında 12 yıl aldığın seçim mağlubiyetlerine doymadın. Hala o koltuğu işgal etmen kasıtlı ve milleti milliyetçileri bloke edip etkisizleştirmektir" dedi.