BIST 8.736
DOLAR 32,33
EURO 35,12
ALTIN 2.240,27

Bahçeli CHP'yi gömdü!

Sayın Devlet Bahçeli'nin önceki gün ittifakla ilgili söylediği sözlerin birebir aynısını neredeyse 2 buçuk ay önce söylemiştim.

Sayın Devlet Bahçeli'nin önceki gün ittifakla ilgili söylediği sözlerin birebir aynısını neredeyse 2 buçuk ay önce söylemiştim.

"Yerel seçimlerde bölgesel ittifaklar yaşanacak. MHP AK Partinin, AK Parti ise MHP'nin kazanacağı yerlerde aday çıkarmaz" demiştim.

Demiştim ama kimseyi inandıramamıştım. 

Bahçeli, "İstanbul'da çıkarttığımız adayın kaç oy alacağı geçmişte belli. Kazanamayacağımız yerde bir aday çıkartıp 'Bizim de adayımız var' demenin bir manası var mı? Ama ilçelerinde bizim de aday çıkartacağımız yerler var" diyor.

Siz bu sözleri, "Biz CHP HDP şer ittifakının başarılı olmasını ve ülkenin sıkıntıya girmesini istemiyoruz. Bunun için AK Parti ile birlikte hareket edeceğiz" diye okuyun. 

Şunu tüm samimiyetimle söylüyorum. 

Sayın Devlet Bahçeli siyasetin ve devlet adamlığının nasıl yapıldığına dair tez konusu olması gereken bir siyasetçi. İnandığı bir ülkü ve dava var.

O davanın adı Türkiye...

Ve Türkiye'nin sıkıntıya düşmemesi için her zaman olduğu gibi bir kez daha kendisini ve partisini düşünmeden adım atıyor.

Bakmayın siz sosyal medyada ve kimi internet sitelerinde yapılan saldırılara...

Onlar, delikanlı gibi ortaya çıkamayan CHP ile HDP seçmeni ve pek tabi ki fazla mesai yapan Fetö üyelerinden başkası değil. Hemen hepsi, MHP isminin arkasına saklanarak Bahçeli'nin aldığı kararın yanlış olduğu algısını yaymaya çalışıyor.

Bahçeli'nin ittifak açıklamasının hemen ardından CHP'den gelen MHP açıklaması da sürpriz ya da tesadüf değil. 

7 Haziran seçimlerinde oynadıkları o korkunç oyunu bir kez daha oynamak, MHP'yi HDP ile birlikte aynı blok içine çekmeye çalışıyorlar. 

Ama başaramayacaklar!

Parti adına konuşan Özgür Özel'in, "Bizim MHP ile bir gönül bağımız var" söylemi enteresan.

Yani eğer Özgür Özel komiklik yapmak istiyorsa, hiç komik değil. Yok eğer ciddiyse, o zaman gerçekten çok komik bir duruma düşmüş demektir.

"Yahu CHP kendi içinde, kendi partilileri ile bir gönül bağı kurdu mu ki MHP ile kursun" diye lafı sokarlar adama...

Gerçi MHP'den gelen cevap da az buz değil hani...

MHP Genel Sekreteri İstamet Büyük Ataman'ın şu cevabına bakar mısınız:

"MHP seçmeniyle gönül ittifakı olduğunu söyleyen Özgür Özel, gündüz düşleri görmektedir. Özel’in bahsettiği şey insanın doğasını inkâr anlamına gelecektir. Hiç melekle şeytan bir araya gelir mi? Hiçbir MHP’li vatan hainleriyle birlik olanlarla gönül bağı kurmaz."

"Cuuuuk" diye oturtma buna diyorlar herhalde!

Valla ben Özgür Özel'in yerinde olsam, bir daha MHP'nin adını ağzıma dahi almazdım. 

Bu arada CHP demişken...

Usta gazeteci Fatih Altaylı dün bombayı patlattı, CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener olacağını söyledi. 

Dikkat ettim de...

Gerek Meral Akşener gerekse İYİ Parti bu yazıyla ilgili tek kelime etmedi. 

İnşallah söylenenler doğru değildir.

Nice zamandır "Ben Başbakan olacağım, Ben Cumhurbaşkanı olacağım" diyen Akşener'in "Ben Belediye Başkanı olacağım" demesi bir hayli komik kaçar çünkü...

Komik kaçması bir yana, kendisinin ve partisinin siyasi hayatını da bitirir. Ondan sonra "Ben muhtar azası olacağım" dese bile kazanamaz.

Benden söylemesi...