BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,76
ALTIN 2.440,10
HABER /  MEDYA

Bahar Candan kimdir? Nihal Candan'ın kardeşi çıktı

Bahar Begüm Candan kimdir? İşte Benim Stilim yeni yarışmacı kadrosundaki Bahar Candan , Nihal Candan'ın neyi oluyor?

Abone ol

İşte Benim Stilim 8 Şubat 2016 Pazartesi günü yayınlanan ilk bölümünde Bahar Candan sürprizi yaşandı. Bahar Candan kimdir hangi ismin kardeşi. 

Survivor'a giden İşte Benim Stilim kızı Nihal Candan'ın kardeşi Bahar Candan İşte Benim Stilim yarışına katıldı. 18 yaşında olan Bahar Candan yayık ağız konuşma tarzı ile ablasından bin beter çıktı.

Bebek gibi konuşmaya çalışan Bahar Candan, şımarıklığı ile de ablasına rahmet okutuyor.

İşte Benim STilim'in ilk gününde Nur Yerlitaş ise Bahar'ın kendisinden korkmamasına şaşırdı.

İşte Benim Stilim yarışmasının yeni kızı Bahar Candan instagram hesabında sıradışı pozlar vermiş. Nihal Candan'ın kardeşi olan Bahar Begüm Candan 18 yaşında.

Eski yarışmacılardan All Star'ın ikincisi ve şu anda Survivor yarışmacısı olan Nihal Candan'ın kardeşi olan Bahar'a Nur Yerlitaş "Kendini yalnız hissetme ablan Dominik'te ama ben varım" dedi.

İvana Sert, Bahar'a "Daha bebeksin" deyince Bahar "18 yaşındayım" diye itiraz etti. Nur Yerlitaş, Bahar'a çok kısa giyinmemesini tavsiye etti. Zira Bahar Candan açık saçık bir kıyafetle ilgi çekmeye çalışıyordu.

İŞTE BENİM STİLİM YARIŞAMACILARI KİMDİR?

İşte Benim Stilim Nur Yerlitaş ile yeni sezonuna başlarken yarışmacılar da ilk kez jüri önüne çıktı. Peki İşte Benim Stilim yeni sezonunda kadrodaki yarışmacılar kimdir? İşte Benim Stilim yarışmasının yeni kızları;

İŞTE BENİM STİLİM'DE İLK GÜNDEN KAVGA ÇIKTI